Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya’dan CHP’li Polat’a ‘dublör’ yanıtı, Soyer’e ‘4 yıl’ sorusu

AK Partili Kaya’dan CHP’li Polat’a ‘dublör’ yanıtı, Soyer’e ‘4 yıl’ sorusu

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e yönelik eleştirilerine ‘iktidarın bilgisiz ve pişkin vekili’ diyerek yanıt vermişti. CHP’li Polat’a AK Partili Kaya’dan yanıt gecikmedi. Kaya, ‘’ CHP'li Soyer, dublör kullanarak bana cevap vermiş, kendi kişiliğini koyan bu dublörü geçiyorum. Asıl muhataba tekrar soruyorum; 4 yıllık görev süren içinde, başlayıp da bitirdiğin bir tane iş var mı’’ diye sordu.

  • Ege Postası
  • 20.01.2023 - 13:12

EGEPOSTASI- CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e yönelik eleştirilerine, ‘’20 yılda koskoca İzmir’e 1 metre bile raylı sistem yapmayan iktidarın bilgisiz ve pişkin vekili’’ diyerek çok sert eleştirilerde bulunmuştu. 

KAYA: DUBLÖRE CEVAP VERMEYECEĞİM 

CHP'li Polat’ın açıklamasının ardından sosyal medya hesabından yanıt veren AK Partili Mahmut Atilla Kaya, ‘’CHP'li Soyer, dublör kullanarak bana cevap vermiş. Seviyesizce, hadsizce konuşup, galiz ifadelerle kendi kişiliğini ortaya koyan bu dublörü geçiyorum. Ona cevap vermeyeceğim. Asıl muhataba tekrar soruyorum; 4 yıllık görev süren içinde, başlayıp da bitirdiğin bir tane iş var mı?’’ dedi. 

POLAT: TALİMATLA BIYIK BIRAKAN...

AK Partili Kaya'ya yanıt veren CHP'li Polat, ''Talimatla bıyık bırakan adam höykürmüş. Senin hak ettiğin üslup ve anladığın dil budur. Bizler yol arkadaşlığı yaparız, senin gibi aday olmak için boş konuşmayız'' dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.