Dolar 32,9449
%-0.11
Euro 35,7631
%-0.26
Altın 2.528,500
%0.83
Bist-100 10.891,00
%0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili İnan'dan 'sel' tepkisi: 31 Mart'ta çile bitecek

AK Partili İnan'dan 'sel' tepkisi: 31 Mart'ta çile bitecek

İzmir’de sabah saatlerinden itibaren yaşanan yoğun yağış sonrasında İzmir’de birçok yerde sel yaşandı, vatandaşlar zor durumda kaldı. AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, “31 Mart'ta bu çilenin sona erdirilmesi için çok kararlıyız.” dedi.

  • Ege Postası
  • 18.11.2023 - 15:04

AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, yağmur sonrası İzmir’de trafiği felç eden ve vatandaşları zor durumda bırakan manzara hakkında sosyal medya hesabından eleştirilerde bulundu; “Aşağıdaki görüntü şehrimizin kalbi olan, en merkezinde yer alan çarşı caddelerimizden biri...
Bugün çoğu görüntü sosyal medyada yağmurdan dolayı var. Ama Kıbrıs şehitleri caddemiz bile bu haldeyken diğer sokaklar, mahalleler, caddelerin durumu her yağmur yağdığında çok daha kötü manzaraları görmemize neden oluyor.” dedi. 

Her yağmurda aynı manzaralar

Yaşanan duruma İzmir’deki CHP yönteminin neden olduğunu söyleyen İnan, 25 senedir yağmur suyu sorununu bile çözemediğini söyledi; “Kısacası bu CHP anlayışı beceremedi, şehrin altyapısını çökertti, yağmur suyu işini bile 25 sene yönettiği bu şehirde çözemedi...
Trafiği rezil hale bürünen şehrimizde olan İzmirli hemşehrilerimize oluyor.”

İnan, İzmir’de yaşanan bu problemlerin yerel seçimlerle son bulacağı noktasında ise kararlı olduklarını belirtti; “31 Mart'ta bu çilenin sona erdirilmesi için çok kararlıyız.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.