Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Dağ'ın 'CHP basını tehdit ediyor' iddiasına Yücel'den sert yanıt: İftiralarınıza alışkınız ama...

AK Partili Dağ'ın 'CHP basını tehdit ediyor' iddiasına Yücel'den sert yanıt: İftiralarınıza alışkınız ama...

CHP İzmir İl Gençlik Kolları Kongresi'nde basın mensuplarına yönelik saldırıların ardından AK Parti ve CHP arasında başlayan tartışılmalar sürüyor.Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir basınına olayı örtbas etmesi için CHP İzmir İl Örgütü ve CHP'li belediyelerden baskı ve tehdit yapıldığını iddia etmişti. İddialara CHP İl Başkanı Deniz Yücel'den sert yanıt geldi. Yücel, İzmir'in basın kuruluşları onurlu,ilkeli ve korkusuzdur.Bu türden bir tehditte, bırakın boyun eğmeyi, dünyayı yerinden oynatırlardı. İftiralarınıza alışkınız ama İzmir basınından söyledikleriniz için derhal özür dileyin" dedi.

  • Ege Postası
  • 02.09.2020 - 18:04

EGEPOSTASI- Gazetecilerin darbedildiği 29 Ağustos'taki CHP İzmir İl Gençlik Kolları Kongresinde yaşananlarla ilgili yankılar sürüyor.

Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda yapılan CHP İzmir İl Gençlik Kolları Kongresi’nde sonuçların açıklanmasının ardından kazanan ve kaybedenler arasında kavga çıkmış ve o esnada bazı partililer olayı görüntüleyen basın mensuplarına da saldırmıştı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP İzmir İl Örgütü ve CHP'li belediyelerin olayın örtbas edilmesi için İzmir medyasına baskı yapıldığı ve reklamların kesileceği tehdidinde bulunulduğunu iddia etti.

AK Partili Dağ’ın iddialarına yanıt CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’den geldi. 

Yücel açılamasında şu ifadeleri kullandı:

"İzmir'in basın kuruluşları onurlu, ilkeli ve korkusuzdur. Bu türden bir tehditte, bırakın boyun eğmeyi, dünyayı yerinden oynatırlardı. Biz iftiralarınıza alışkınız ama İzmir basınından söyledikleriniz ve imalarınız için derhal özür dileyin. Yakışmadı @avhamzadag

CHP’ye attığınız iftira, aslında sizin Türkiye’de gazetecilere yaşattığınızın ta kendisidir! Bu çirkin iftiraya verilecek ağır cevaplar var ama sizin aksinize bizler seviyeyi koruyacağız.

Biraz seviye, biraz edep yahu... İzmir basınını zan altında bırakan ve CHP’ye iftira içeren sözler ancak sizin zihniyetinizin bir ürünü olabilir. İzmirli basın kuruluşlarını olmayan tehditler karşısında sessiz kalmakla ve neredeyse kalemini satmakla suçlamak nasıl bir kafadır'"

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.