Dolar 32,2329
%0.16
Euro 34,9539
%-0.03
Altın 2.412,060
%-0.53
Bist-100 10.400,00
%-0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir olağanüstü toplanıyor

CHP İzmir olağanüstü toplanıyor

Gazetecilerin darbedildiği 29 Ağustos'taki CHP İzmir İl Gençlik Kolları Kongresinde yaşananlarla ilgili Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetim Kurulu yarın olağanüstü toplanıyor. Toplantıda gençlik kollarıyla ilgili konu ele alınacak.

  • Ege Postası
  • 02.09.2020 - 17:04

EGEPOSTASI- Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda yapılan CHP İzmir İl Gençlik Kolları Kongresi’nde sonuçların açıklanmasının ardından kazanan ve kaybedenler arasında kavga çıkmış ve o esnada bazı partililer olayı görüntüleyen basın mensuplarına da saldırmıştı.

Yaşanan şiddet olayı kamuoyunda büyük tepki toplarken CHP’li yöneticiler olayın takipçisi olacaklarını ve saldırıya dahil olanlar hakkında disiplin sürecinin başlatılıp partiden ihraç edileceklerini duyurmuşlardı.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel kongrede yaşanan olaylarla ilgili gerekli inceleme ve araştırmayı sürdürürken, yarın il binasında olağanüstü yönetim kurulu toplantısı yapılacak.

Toplantıda basın mensuplarına saldıran CHP gençlik kolları üyelerinin akıbetinin ne olacağı görüşülecek.

CHP’li gençler hakkında gerekli yaptırımların ne olacağı merak edilirken, İl Başkanı Yücel, “Bir daha bunun yaşanmaması için gerekeni yapacağız." şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.