Dolar 32,7817
%-0.03
Euro 35,1838
%-0.17
Altın 2.449,350
%0.17
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Özdemir’e sosyal medyada çirkin saldırı

CHP’li Özdemir’e sosyal medyada çirkin saldırı

İzmir’de camilerden Çav Bella şarkısının çalındığı görüntüleri paylaştığı için tutuklanan ve daha sonra tahliye edilen CHP İzmir İl eski Başkan Yardımcısı Banu Özdemir ve ailesine sosyal medya üzerinden tehdit ve hakaretler yağdı. Durumu sosyal medya hesapları üzerinden ifşa eden Özdemir, ilgili kişiler hakkında yasal sürecin başlatıldığını duyurdu.

  • Ege Postası
  • 02.09.2020 - 16:51

EGEPOSTASI - CHP İzmir İl eski Başkan Yardımcısı Banu Özdemir, İzmir'de merkezi sistemin frekansına müdahale edilerek camilerden Çav Bella şarkısının çalınması olayı hakkında yaptığı paylaşımlar nedeniyle "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçundan tutuklanmıştı ve kısa bir süre sonra tahliye edilmişti.

Paylaşımları nedeniyle ülke gündemine oturan Özdemir, milyonlarca kişinin oklarının hedefi haline gelmişti. Özdemir, dün sosyal medya hesabından yaptığı bazı paylaşımlarla kendisine ve ailesine hakaret ve küfür edip tehditler savuran bazı kişileri ifşa etti.

Özdemir yaptığı paylaşımlarda, “Birkaç örnekle hepsine duyurum olsun İftira, tehdit ve tüm hakaretlere karşı hukuki süreci başlattım. Hayatı boyunca onur ve şerefiyle yaşamını sürdürmüş 9 ay beni karnında taşıyan anneme 9000 gün yaşatanları da, çanak tutanları da affetmiyorum. Hepinizle hukuk önünde hesaplaşacağız.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.