Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şengül açıkladı: İzmir dosyası Ankara yolcusu!

Şengül açıkladı: İzmir dosyası Ankara yolcusu!

Şengül’ün il başkanı olmasının ardından başlayan maraton tam gaz devam ediyor. AK Parti’de Pazar mesaisinde mevcut başkanlarla yola devam kararı alınan Menderes ve Torbalı’da sandık kuruldu. Kongrede konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun kendisine verdiği talep dosyasını, pazartesi günü Ankara’da ilgili bakanlıklara götürerek, sonucu kamuoyu ile paylaşacağını açıkladı.

  • Ege Postası
  • 11.03.2018 - 13:58

AK Parti İzmir’de Aydın Şengül’ün il başkanı olmasının ardından start alan kongre heyecanı tam gaz devam ediyor. Mevcut başkanlarla yola devam edilen Kınık, Bergama, Beydağ, Kiraz, Bayındır ve Karabağlar’da tamamlanan kongrelerin ardından bugün Menderes ve Torbalı’da seçim heyecanı yaşanacak. Bugün yapılacak seçimlerde de Menderes’te Mehmet İmre ve Torbalı’da Hasan Akbıyık sandığa tek aday olarak girecek. AK Parti İzmir’de pazar mesaisi Menderes’ten başladı. Menderes İlçe Kongresi’ne İl Başkanı Aydın Şengül’ün yanı sıra vekiller ve başkanlar da yoğun katılım gösterdi.

ŞENGÜL’ÜN KONUŞMASI DAMGA VURDU.

Kongreye AK Parti İl Başkan Şengül'ün mesajları damga vurdu. Teşkilata seslenen AK Parti İl Başkanı Şengül, kongreler bittikten sonra partide görev alan ve almış tüm isimlerle bir araya gelerek 2019 çalışmalarının startını vereceklerini açıkladı. Şengül 2019 seçimlerine kadar her sandıkta en az 4-5 toplantı yapılacağını söyledi. AK Parti İl Başkanı, "İnsanların kapılarına oy için gitmeyin. Samimi olun, gönlünüzü açın! Kalbini kazanmaya çalışın. Kutuplaşmaya izin vermeyin. Eğer İzmir’de bunu yaparsak kimsenin hayal edemeyeceği oy oranlarına ulaşır, sorunlarını da kısa sürede çözmüş oluruz" dedi.

NEDEN 1 YIL KALA…

Şengül'den Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun kentteki tüm siyasi parti başkanlarını ziyaret ederek İzmir'in Ankara'dan onay bekleyen projeleriyle ilgili dosya vermesine yönelik de çarpıcı mesajlar geldi. AK Parti İl Başkanı, Kocaoğlu'na samimiyet çıkışı yaptı. Şengül şunları söyledi: Dosya getirdi, aldık kabul ettik.  Biz de kendisine bir dosya verdik. Kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi, başkasına da yapmazsınız.

SİYASİ MALZEME YAPIYORSUNUZ

Siz yerelde iktidarsınız. Siz yerelde, biz genelde İzmir’e hizmet ediyoruz. Siz projelerinizle ilgili onaylanmadığını, geciktiğini söyleyip siyasi malzeme yapıyorsunuz, diğer taraftan da 7 ilçeyle ilgili bütün siyasi oyunları yapıyorsunuz! 4 yıldır neredeydini? Neden seçime bir yıl kala bu 7 ilçenin tüm sokakları kazıldı. AK Parti İl Başkanı ayrıca pazartesi günü Ankara'ya giderek Başkan Kocaoğlu'nun sunduğu dosyadaki projelerle ilgili tüm bakanlıklarla görüşeceğini de açıkladı. Şengül, "Kavgadan yana değiliz... Biz samimi bir şekilde İzmir’in sorunlarını hizmet anlayışıyla çözmeye çalışacağız" dedi.

"BENİM VATANDAŞIMI ÇAMUR VE HENDEĞE MAHKUM EDEMEZSİNİZ"

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ise uzun süredir Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıya gelmelerine neden olan yol çalışmalarına değindi. Artık Menderes’in yapılan hizmetleri konuşmadığını söyleyen Soylu, ilçe halkının çukura çamura hendeğe mahkum eden Büyükşehir Belediyesi’nin bu hainliğini konuştuğunu ileri sürerek, "Böyle bir siyaset anlayışı olmaz. Benim vatandaşımı çamur ve hendeğe mahkum edemezsiniz. Nisan ayında çamurlu bir tek yol bırakmayacağız" diye konuştu. Partililerden birbirlerine kırılmamalarını isteyen Bülent Soylu, yaklaşan seçimleri hatırlatarak, "Safları daha sıkı tutacağız. Oy vermek yetmiyor can vermek lazım can. Canımızı ortaya koyarak mücadele etmeye yerelde ve genelde AK Parti bayrağını dalgalandırmaya var mıyız" dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan ise Zeytin Dalı Harekatı'na değinerek, tek terörist kalmayana kadar bu mücadeleye devam edeceklerini belirtti. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da CHP’yi eleştirdi. Kaya, "Menderes’i Atatürk’ün çizgisinden HDP’nin çizgisine kayan CHP’ye teslim etmediğiniz için size teşekkür ederim" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.