Dolar 32,4639
%-0.07
Euro 34,8475
%-0.36
Altın 2.446,330
%0.41
Bist-100 9.891,00
%1.79

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Müftü karısıyım dedi, CHP eski ilçe başkanının eşi çıktı (2)

Müftü karısıyım dedi, CHP eski ilçe başkanının eşi çıktı (2)

Gezi olaylarına destek için kamera karşısına geçip kendisini 'müftü karısı' olarak tanıtan Gül Taşlı Cenal'ın Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde bar işlettiği, başörtüsü takmadığı ve eski CHP Burhaniye İlçe Başkanı Faruk Cenal'ın...

  • Ege Postası
  • 20.06.2013 - 16:55
Gezi olaylarına destek için kamera karşısına geçip kendisini 'müftü karısı' olarak tanıtan Gül Taşlı Cenal'ın Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde bar işlettiği, başörtüsü takmadığı ve eski CHP Burhaniye İlçe Başkanı Faruk Cenal'ın eşi olduğu ortaya çıktı. Gül Taşlı Cenal'ın başörtülü görüntüsünün partide tepkilere neden olduğu, ihracının gündeme gelmesi üzerine partiden istifa ettiği öğrenildi.

Sosyal medyada yayınlanan ve hit olan videoda kendisini müftü eşi olarak tanıtan kadın AK Parti Burhaniye İlçe Başkanı'nın suç durusu sonucu ifadesi alınmak üzere bugün Burhaniye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne çağrıldı. Cenal karakolda verdiği ifade de, videoyu evde şaka mahiyetinde yeğenlerinin çektiğini, videonun silindiğini sandığını söylediği öğrenildi. Cenal'ın, "10 yaşındaki yeğenim telefondan indirerek Facebook’a yüklemiş. Bazı tanıdıklar beni arayarak konuyu anlatınca hemen Facebook’tan kaldırdım." diye ifade verdiği bildirildi. Emniyetten sonra Gül Taşlı Cenal, Burhaniye Adliyesi'nde savcılığa da ifade verdi.

Burhaniye İskele Mahallesi'nde Baykuş Bar’ın işletmeciliğini yapan Gül Taşlı Cenal’in esnaf komşuları, CHP eski ilçe Başkanı Faruk Cenal’în eşi olduğunu, başörtüsü takmadığını, eşinin müftü olmadığını doğruladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.