Dolar 32,5825
%0.33
Euro 34,7889
%0.16
Altın 2.509,460
%1.01
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Körfez savaşında ödediğimiz bedeli Suriye olaylarıyla tekrar ödüyoruz'

'Körfez savaşında ödediğimiz bedeli Suriye olaylarıyla tekrar ödüyoruz'

İskenderun Ticaret Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Irak savaşından sonra yaşadıkları sıkıntıyı şuanda Suriye olaylarıyla yaşadıklarını söyledi. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), haziran ayı meclis toplantısında Suriye...

  • Ege Postası
  • 20.06.2013 - 16:33
İskenderun Ticaret Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Irak savaşından sonra yaşadıkları sıkıntıyı şuanda Suriye olaylarıyla yaşadıklarını söyledi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), haziran ayı meclis toplantısında Suriye ve ülke genelinde yaşanan olaylara dikkat çekilerek sağduyu çağrısı yapıldı.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, son zamanlarda yaşanan olayları iş dünyasının üzüntüyle izlediğini söyledi. Komşu ülkelerdeki siyasi dengesizlikler neticesinde ülke ve bölgenin hem sosyal hem de ekonomik anlamda zarar gördüğünü aktaran Yılmaz, “Irak Savaşı sonrasında, bir körfez şehri olan İskenderun olumsuz yönde etkilenmiş ve bedel ödemek zorunda bırakılmıştı. Aynı tablo şimdilerde Suriye olaylarında kendini göstermektedir. Sınır komşusu olunması itibariyle Hatay dolayısıyla da İskenderun, bu tatsız olaylarda ülke gündeminden düşmemiş, adeta başrol oyuncusu haline gelmişti” dedi.
Yılmaz konuşmasının devamında ise şu ifadelere yer verdi, “Bütün bu yaşananlara istinaden; ülkemizin ve bölgemizin huzuru ve istikrarı için, barış ve kardeşlik duyguları esas alınarak gerekli adımlar bir an evvel atılmalı, birlik ve beraberliğimiz pekiştirilmelidir. Zira bu dönemde birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duymaktayız. Ülkemizin gündemi her zamanki gibi yoğunken, bizler çalışmalarımızı düzenli bir şekilde sürdürüyoruz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.