Dolar 32,5745
%0.09
Euro 34,8891
%0.07
Altın 2.434,650
%0.19
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Jaja: Kayserispor'a geldiğim için mutluyum

Jaja: Kayserispor'a geldiğim için mutluyum

Kayserispor'un yeni transferi Jakson Avelıno Coelho Jaja, sarı-kırmızılı takımda başarılı olacağını ifade ederek, "Kayserispor’a geldiğim için mutluyum." dedi. Kayserispor tesislerinde Kulüp Genel Menajeri Süleyman Hurma ile Jaja imza...

  • Ege Postası
  • 12.07.2013 - 17:40
Kayserispor'un yeni transferi Jakson Avelıno Coelho Jaja, sarı-kırmızılı takımda başarılı olacağını ifade ederek, "Kayserispor’a geldiğim için mutluyum." dedi.

Kayserispor tesislerinde Kulüp Genel Menajeri Süleyman Hurma ile Jaja imza töreni için bir araya geldi. İmza törenide açıklama yapan Hurma, "Öncelikle çok özel bir gün olduğunu söylemek istiyorum. Yıllardır kadromuzda olmasını istediğim, gerçek bir 10 numarayı kadromuza kattığımız için çok mutluyum. Hedef ve isteklerimizi yükseltecek bu transferi taraftarımıza müjdelemek istiyorum. Transferde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. İnşallah, oluşturduğumuz bu kadroyla istediğimiz sonuçları alırız." dedi.

İmzayı atan Jaja ise, "Kayserispor'a geldiğim için çok mutluyum. Buradan, Kayserispor yönetimine ve Süleyman Bey'e çok teşekkür ederim. Nasıl bir oyuncu olduğum zaten biliniyor. Çok mutlu ve memnunum, taraftarımızın beklentilerini boşa çıkartmamak için elimden gelenin en iyisini yapacağım." diye konuştu.

Daha sonra Süleyman Hurma, Jaja'ya 10 numaralı formasını vererek, "Kulübümüze ve futbolcumuza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." temennisinde bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.