Dolar 32,3146
%-0.51
Euro 34,6884
%-0.34
Altın 2.408,090
%-0.6
Bist-100 10.046,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Galatasaray ve Fenerbahçe, Erkan Zengin'i transfer etmek istiyor

Galatasaray ve Fenerbahçe, Erkan Zengin'i transfer etmek istiyor

Erkan Zengin'in menajeri Patrik Mörk'ün Türkiye ortağı Erk Toros, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Erkan'la ilgilendiklerini söyledi.Erkan Zengin'in menajeri Patrik Mörk'ün Türkiye ortağı Erk Toros, Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı...

  • Ege Postası
  • 12.07.2013 - 17:36
Erkan Zengin'in menajeri Patrik Mörk'ün Türkiye ortağı Erk Toros, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Erkan'la ilgilendiklerini söyledi.

Erkan Zengin'in menajeri Patrik Mörk'ün Türkiye ortağı Erk Toros, Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Erkan'la ilgilenen çok sayıda takım var. Bunların arasında Galatasaray ve Fenerbahçe de var. Ayrıca İtalya Serie A Takımları da Erkan'ın durumunu sordular." dedi.

"FİYAT KONUSU NETLEŞİNCE GALATASARAY VE FENERBAHÇE TEKLİFLERİNİ VERECEK"

Tecrübeli oyuncunun kulübünden alacaklarının büyük bir bölümünü tahsil ettiğini belirten Toros, "Alacaklarla ilgili bir sorun vardı. Büyük ölçüde çözüldü. Ertuğrul hoca takımda kalmasını istiyor. Teklifler var ve ne olacağını göreceğiz. Fakat tekliflerin değerlendirilmesi için öncelikli olarak Eskişehirspor'un sözleşme fesih bedeli belirlemesi gerekir. Galatasaray ve Fenerbahçe bize bunu sordular. Bu bedel ortaya çıktıktan sonra her iki kulüp de tavrını ortaya koyacak." diye konuştu.

"ERTUĞRUL SAĞLAM ONU BIRAKMAK İSTEMİYOR"

Galatasaray'dan İdari menajer Cenk Ergün ve Şükrü Hanedar'la görüştüklerini, Fenerbahçe'den ise Ersun Yanal ve Hasan Çetinkaya'yla konuştuklarını dile getiren Erk Toros, "Erkan, her iki takıma da eşit mesafede, bir tarafta büyük saygı duyduğu Fatih Terim, diğer yan da Eskişehirspor'da birlikte çalıştığı ve sevdiği Ersun Yanal. Erkan, Beşiktaş'ta potansiyelini gösterememişti. Beşiktaş'ta yakalayamadığı başarıyı bir başka büyük takımda yakalamak istiyor." şeklinde konuştu.

İTALYAN TAKIMLARI

Ayrıca Toros, Erkan Zengin'i İtalya'dan Chievo, Bologna ve Genova'nun takip ettiklerini söyledi.

Başarılı futbolcu Erkan Zengin'in Eskişehirspor'la 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Sözleşme fesih bedeli 3.5 milyon euro olarak gözüküyor; ancak pazarlıkların 2.5 milyon civarında yapılacağı tahmin ediliyor.

Radyospor

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.