Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Satranca destek olan Akaydın’a plaket

Satranca destek olan Akaydın’a plaket

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'a, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, satranca verdiği destekten dolayı teşekkür ederek plaket verdi. Gülkız Tulay ve beraberindeki heyet Başkan Mustafa Akaydın'ı makamında...

  • Ege Postası
  • 12.07.2013 - 15:52
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'a, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, satranca verdiği destekten dolayı teşekkür ederek plaket verdi.

Gülkız Tulay ve beraberindeki heyet Başkan Mustafa Akaydın'ı makamında ziyaret etti. Federasyon Başkanı Tulay, Başkan Akaydın'a her yıl gerçekleştirilen satranç turnuvası ve satranca verdiği destekten dolayı teşekkür ederek plaket verdi.

Bu güne kadar aldığı en önemli plaketlerden bir tanesi olduğunu söyleyen Akaydın, çocukların küçük yaşta satranç öğrenmesinin çok önemli olduğunu söyledi. Belediye olarak çocukların satranç öğrenmesi için her yıl 23 Nisan'da satranç turnuvası düzenlediklerini açıklayan Akaydın, "Beni ziyarete gelen çocuklara ve okullara gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde satrancın öğrenilmesine katkı olması amacıyla satranç takımları hediye ediyoruz. Federasyonla olan işbirliğimiz çok güzel ilerliyor." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.