Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Foça'dan aday adayı oldu, hedeflerini anlattı

Foça'dan aday adayı oldu, hedeflerini anlattı

Foça’dan belediye başkan aday adayı olan yüksek mimar ve restorasyon uzmanı Gülderen Özafacan Zeğerek, CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım’ın da katıldığı bir basın toplantısıyla hedeflerini anlattı. Zeğerek, aday olarak gösterilmesi durumunda Foça’yı marka kent yapacağı sözünü verdi. Foça'dan aday adayı oldu, hedeflerini anlattı

  • Ege Postası
  • 27.10.2018 - 15:54

EGEPOSTASI-CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım’ın da hazır bulunduğu bir basın toplantısıyla aday adaylığı hakkında açıklama yapan Foça Belediye Belediye Başkan Aday Adayı Gülderen Özafacan Zeğerek, aday olarak gösterilmesi durumunda partisinin Foça’da yeniden iktidar olması için çalışıp Foça’yı marka kent yapma sözü verdi.

Aday adaylığı başvurusunu resmen yapan Foça Belediye Başkan Aday Adayı Yüksek Mimar ve restorasyon uzmanı Gülderen Özafacan Zeğerek, ilçe binasında düzenlediği toplantıda, “Bana vereceğiniz destek gururlandırır. Sonuç ne olursa olsun ilçeye olan gönül sevdam baki kalacak. İpi göğüsleyecek olan ben olursam kadın elinin Foça’ya değeceğini ve Foça’yı marka kent yapacağım sözünü veriyorum” dedi.

HEDEFİMİZ CHP’NİN MUVAFFAKİYETİ

İlçede kendisi dışında 7 belediye başkan adayı da olduğunu kaydeden Gülderen Özafacan Zeğerek, sonuç ne olursa olsun aday olarak gösterilecek ismin etrafında birlikte çalışacaklarını dile getirerek, “CHP’ye gönül vermiş benim dışımda 7 arkadaşımız daha aday adayı. CHP bir bütün. Hedefimiz CHP’nin muvaffakiyeti” diye konuştu.

BİRLİKTE YÖNETİM SİSTEMİ HEDEFLİYORUM

Sözlerine kısaca kendinden bahsederek başlayan Zeğerek, “1988 yılında mimarlık fakültesinden mezun oldum. Akabinde Gazi Üniversitesi’nde Foça üzerine yüksek lisans yaptım. 2002 yılında yerel yönetimlerden mezun olarak idari konularda da bilgi sahibi oldum. 25 yıl kamuda teknik eleman ve yönetici olarak çalıştım. Foçalılara hizmet etmek üzere aday adaylığımı ilan ettim” açıklamasını yapıp,

“Yeterli teknik donanıma sahibim. 3 bin yıllık kültürün gelecek kuşaklara aktarılması için ilçede yapılacak her çalışmaya katkı koyacağım. İlçe başkanımızın da söylediği gibi birlikte yönetim sistemi hedefliyorum. Herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

BARAN GEZMİŞ YILDIRIM: ADAYIMIZIN ETRAFINDA BİRLEŞECEĞİZ VE…

Zeğerek’in açıklamasına katılan CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım da, 8 belediye başkan ve 58 meclis üyesi aday  adayının bulunduğu Foça’da aday gösterilecek partililerin yanında birlikte çalışacaklarını kaydederek,

“CHP’nin Foça’daki aday adaylarından Gülderen Özafacan Zeğerek’in açıklaması için toplandık. CHP 6 dönemdir Foça’da iktidar olan ve yedinci dönemine 8 belediye başkan aday adayı ve 58 meclis üyesi aday adayıyla güçlü şekilde gümbür gümbür hazırlanıyor. Dün partimizin belirlediği süre tamamlandı. Bizler CHP olarak adayımız belirlendikten sonra diğer aday adaylarımızla birlikte o adayın etrafında birleşerek Foça’da CHP’nin bayrağını yedinci dönemde de dalgalandırmak için buradayız. Tek derdimiz, davamız CHP’nin Foça’daki iktidarı. Buradan bir sonraki genel seçimlerde iktidarın ateşini yakmak için toplandık. Süreci bu şekilde en doğru biçimde yürütmeye çalışıyoruz. Gülderen hanımın da aday adaylığını kutluyorum, başarılar diliyorum” diye konuştu.  

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.