Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
EXPO için anlamlı destek

EXPO için anlamlı destek

Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı Koçali Al ve dernek yönetim kurulu üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 24.03.2013 - 09:42

İZMİR- Kendisini İzmir için adamış Başkan Aziz Kocaoğlu’nun her zaman yanında olduklarını söyleyen Al, 2020 EXPO nedeniyle İzmir’in çok önemli bir yıla girdiğini hatırlatarak “Başkanımız Aziz Kocaoğlu, EXPO için çok çaba harcıyor. Kentin gelişmesi için her kesimin destek vermesi gerekiyor. İzmir’in daha iyi yerlere gelmesi için biz de üzerimize düşeni yapmaya, elimizi taşın altına koymaya hazırız” diye konuştu.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Kocaoğlu da, gelecek nesillere sağlıklı bir kent bırakmak istediklerini söyledi. Kent ekonomisini güçlendirmek için ciddi çaba harcadıklarını belirten Başkan Kocaoğlu, “Bunu yaparken çevreyi korumak istiyoruz. Biliyoruz ki, sanayi ve çevre dengeli bir şekilde gelişecek. Bunun yanı sıra, alt yapı ve ulaşım çalışmalarımıza aralıksız devam ederken kentsel dönüşüm ve kıyı tasarım projelerimizi hayata geçiriyoruz. Agora ile birlikte kentin tarihi dokusunu ayağa kaldırmaya çalışıyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.