Dolar 32,5920
%0.32
Euro 35,0059
%0.1
Altın 2.451,220
%0.62
Bist-100 9.792,00
%0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli Üssü didik didik

Çiğli Üssü didik didik

Marmaris'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaldığı otel baskınıyla ilgili Çiğli 2. Ana Jet Üssü Komutanlığı'ndaki MAK timlerinin eğitim gördüğü derslikler didik didik edildi. Çiğli Üssü didik didik

  • Ege Postası
  • 23.07.2016 - 10:14

Aralarında 10 ağır makineli tüfek, tabancalar, miğferlerin de bulunduğu silah ve teçhizat inceleniyor. Üzerinde kan lekesi olan sırt çantası ve silahın Deniz Kurmay Yüzbaşı Haldun Gülmez'e ait olduğu tahmin ediliyor.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kanlı darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayrılmasının ardından Marmaris'te gerçekleşen otel baskını araştırılıyor.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, gözaltına alınan bazı askerlerin ifadeleri sonucu Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda konuşlu MAK timlerinin eğitim gördüğü dersliklerde arama yapılmasını istedi.

Polisin MAK dersliklerindeki araması savcı nezaretinde gerçekleşti. Dersliklerde bulunan 10 ağır makineli silah ve mühimmatına, tabancalara, miğferlere, hücum yeleklerine, sırt çanlarına ve askeri malzemelere el konuldu.

Aramada saldırıda yaralanan, İzmir'deki hastanede tedavisi süren Deniz Kurmay Yüzbaşı Haldun Gülmez'e ait olduğu tahmin edilen, üzerinde kan lekesi olduğu belirlenen sırt çantası ve silah da ele geçirildi.

El konulan malzemelerin otele düzenlenen saldırıda kullanılıp kullanılmadığı kriminal inceleme sonucu ortaya çıkacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.