Dolar 32,3809
%-0.12
Euro 34,6745
%-0.37
Altın 2.405,350
%-1.22
Bist-100 10.061,00
%-0.21

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Devletin 'yıkılacak' dediği hasarlı evlerde hırsız talanı

Devletin 'yıkılacak' dediği hasarlı evlerde hırsız talanı

İZMİR’de Konak Tünelleri yapılırken kazı çalışmalarından hasar gören ve boşaltılan Damlacık Mahallesi'ndeki 20 ev, hırsızların mekanı oldu. Devlet o evler için 'yıkılacak' demişti

  • Ege Postası
  • 23.07.2016 - 10:08

Güvenliğin sağlanmadığı evlerde hırsızlar kapı, pencere, su ve elektrik tesisatlarını çaldı. Damlacık Semti Namık Kemal Mahallesi Muhtarı İbrahim Cebeci, "Semtte güvenlik zaafiyeti var. Hırsızlar benim de evimin kapı ve pencereleri çaldı" dedi. 



Konak Tünelleri'nin yapımı sırasında tünelin geçtiği alan üzerindeki mahalleler tehlike altında kalmış, buradaki evler kamulaştırılmıştı. Tünelin kazısında hasar gören 20 evin sahibi konutlarından çıkarken hasarlı evlerine ödenecek bedel için mahmeke kararını beklemeye başladı. Ancak ev sahipleri 'yıkılacak' raporu verilen evlerinin bedelini alamadan hırsızlık şoku yaşadı. Güvenliğin sağlanmadığı evlerde hırsızlar kapı, pencere, su ve elektrik tesisatlarını çaldı. Damlacık Semti Namık Kemal Mahallesi Muhtarı İbrahim Cebeci, "Semtte güvenlik zafiyeti var. Hırsızlar benimde evimin kapı ve pencereleri çaldı" dedi. Hasarlı da olsa birçok kişinin evlerinde oturduğu mahallede hırsızlık mağdurları mahkemenin bir an önce karar vermesini istedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.