Dolar 32,3824
%-0.12
Euro 34,6735
%-0.37
Altın 2.411,710
%-0.96
Bist-100 10.125,00
%0.42

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
DEÜ'de 8 bin çalışanın TC kimlik numaraları CD'de polise verildi

DEÜ'de 8 bin çalışanın TC kimlik numaraları CD'de polise verildi

İZMİR'de Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzün, 8 bin çalışanın isimlerini ve TC kimlik numaralarını CD'ye kaydederek Emniyet Müdürlüğü'ne teslim ettiklerini söyledi. Prof. Dr. Füzün,emniyetten gelecek bilgi doğrultusunda FETÖ bağlantısı olan çalışanları açığa alacaklarını bildirdi FETÖ operasyonları DEÜ'ye de sıçradı

  • Ege Postası
  • 22.07.2016 - 19:02

İzmir'de Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzün, DHA'ya yaptığı açıklamada FETÖ darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında açığa alınan DEÜ Genel Sekreteri Kemal Abidin Öztürk'ün eski Hava Kuvvetleri Komutanı ve YAŞ üyesi Orgeneral Akın Öztürk'ün kardeşi olmasına şaşırdığını söyledi. Prof. Dr. Füzün, Mühendislik Fakültesi'nden Prof. Dr. İbrahim Akın Altun'un, Güzel Sanatlar Fakültesi'nden bir yardımcı doçentin açığa alındığını belirterek, şunları söyledi: 



"Dün (perşembe) Dokuz Eylül Üniversitesi'nde görevli 8 bine yakın çalışanımızın T.C kimlik numaralarını ve isimlerini İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne CD'ler halinde teslim ettik. Emniyet, yapacağı araştırma doğrultusunda bize FETÖ bağlantısı olanları bildirecek. Bugün de bize gelen bilgiler ve duyumlarla hareket edenek 38 kişi için emniyetten ivedilikle bilgi istedik. Emniyetten gelecek bilgi doğrultusunda bağlantılı çalışanları açığa alacağız." (Elif Demirci - DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.