Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bilboardlardan darbeye kınama

Bilboardlardan darbeye kınama

Birleşik Kamu iş Konfederasyonu İzmir il Temsilciliği Türkiye Cumhuriyeti Tarihine kara bir leke  olarak yazılan 15 Temmuz  darbe  girişimini bu kez de   İzmir de şehrin ana arterlerindeki  Bilboardlarda kınadı.

  • Ege Postası
  • 22.07.2016 - 14:26

Konfederasyon İzmir İl Temsilcimiz Tamer Yiğit GÜLER  Bilboardlara astıkları afişlerde  Her türlü Darbeye karşı olduklarını  ve Tam bağımsız Türkiye den  yana oldukları vurguyu yaptıklarını ifade ederek şöyle konuştu:

“Her koşulda Demokrasiyi savunmak, Hukukun üstünlüğünü savunmak, Laikliği savunmak hepimizin ortak kaygısı olmalıdır tüm STK lar Sivil ve Askeri her türlü darbenin karşısında olmalıdırlar.Bu  yüzdende biz Birleşik kamu iş olarak üzerimize ne görev düşüyorsa yapıyoruz ve yapmayada devam edeceğiz.

Buradan bir kez daha söylüyoruz. Darbe Girişiminde bulunanların yargı önünde hesap vermesinin yanında ,Teslim olan silahsız askerilerimize şiddet uygulayıp bıçakla kafasını kesebilecek kadar  insanlıktan çıkan bu şiddet olayını yaratanlar tespit edilip cezalandırılmalıdır .Zira emir komuta zincirinde er ve erbaşlar aldığı emri yerine getirmek zorundadır. Yaptıkları suç teşkil etmez. Emir altındaki er ve erbaşların herkesin çocuğu olabilir  Bu çocuklar, ağzından salyalar akarak onlara saldıranların, kemerini çıkarıp linç etmeye çalışanların kendi evlatları da olabilir” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.