Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Karabağlar'da Yıldız yola çıktı

CHP Karabağlar'da Yıldız yola çıktı

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, 9 Aralık'ta yapılacak kongrede ilçe başkanlığı için aday olduğunu açıkladı. Yıldız, "Demokratik, katılımcı, güçlü bir örgüt için çalışmaya devam" sloganıyla yola çıktı. Öte yandan Buca'da ise muhalefetin adayı Kasım Akdağ ilçe binası önünde adaylığını açıkladı. Diğer bir adaylık açıklaması Bornova'da gerçekleşti. Bornova’da Osman Koçanalı ilçe kongresinde başkanlığa adaylığını resmen açıkladı. Koçanalı’yı rakipleri de yalnız bırakmadı. Delegelere 2019 mesajı

  • Ege Postası
  • 18.11.2017 - 13:20

YAĞMUR UYGUR / EGEPOSTASI - CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, 9 Aralık'ta yapılacak ilçe başkanlığı seçiminde göreve devam kararı aldı. İlçe başkanlığı için adaylığını Egepostası'na açıklayan Yıldız, Karabağlar'ın delege seçimlerinde ortaya çıkan karmaşık yapının tek çatı altında toparlanma eğiliminde olduğunu vurguladı.

Karbağlar'da delege seçimlerinde 6 farklı grubun ortaya çıkması ardından resmi olarak henüz açıklanan bir aday olmaması seçimlerde 3 hafta kala kim başkan olacak sorusunun kulislerde sıklıkla sorulmasına neden oldu.

Mevcut Başkan Yıldız'ın gruplarla görüşmelerinin ardından göreve devam kararı aldığı öğrenildi. Yıldız, Egepostası'na yaptığı açıklamada, "Biz aday olmaya karar verdik. Örgütle yaptığımız görüşmelerin ardından örgütün eğilimi doğrultusunda daha geniş bir yapıyla birlik beraberlik sağlayarak, demokratik, katılımcı, güçlü bir örgüt yapısı için çalışmalarımıza devam kararı aldık" dedi.

DELEGELERDEN DESTEK İSTEDİ

Yıldız yaptığı açıklamada, "9 Aralık 2017’de yapılacak ilçe seçiminde, yeniden aday olmaya karar verdim. Benim bu kararı almamda yaptığımız iştişareler ve delege arkadaşlarımın talepleri etkili oldu. İki yıldır yaptığım çalışmaları ve 2019 yılında yapılacak seçimleri düşünerek bu kararı aldım.
Değerli üyeler, ülkemiz her geçen gün karanlığa itilmektedir. Bu karanlığı dağıtacak, ülkemizi aydınlığa çıkaracak, örgütlü halk gücüdür. Halkı örgütleyecek tek örgüt ise mensubu olmaktan gurur duyduğum CHP’dir. Karabağlar ilçe örgütünde demokratik, güçlü, katılımcı bir yönetimle yola devam etmek için delegelerimizin desteğini bekliyorum. Atatürk’ün bizlere hedef olarak koyduğu, çağdaş uygarlığa ulaşma; demokratik, laik, özgür bir Türkiye için omuz omuza mücadelemize devam edelim" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.