Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili yöneticiler CHP'li başkanı eleştirmişti ama...

AK Partili yöneticiler CHP'li başkanı eleştirmişti ama...

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın yakınlarının belediyede işe alındığı eleştirisini yapan AK Parti’de, yöneticilerin çoğunun kızı, oğlu, eşi, kız kardeşi gibi yakınlarının da kamu kurumlarında işe alındığı ortaya çıktı. AK Partili yöneticiler CHP'li başkanı eleştirmişti ama...

  • Ege Postası
  • 17.11.2017 - 15:34

HALİDE POLATLI-EGEPOSTASI- AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Hüsnü Boztepe’nin geçtiğimiz günlerde Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve yönetiminin ilçede hiçbir hizmet yapmadığı ancak akrabalarını belediyede işe aldığı yönündeki açıklamalarının ardından kendi kızı başta olmak üzere, il ve ilçe yöneticilerinin kız kardeşi, kızı, oğlu ve eşlerinin de kamu kurumlarında işe alındığı ortaya çıktı.

BOZTEPE’NİN KIZI ZÜBEYDE HANIM’DA İŞE BAŞLATILMIŞ

Edinilen bilgilere göre, AK Parti İzmir İl Başkanlığı Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüsnü Boztepe’nin kızı Seray Kunt’un Zübeyde Hanım Sosyal Hizmet Merkezi’nde işe başlatıldığı öğrenildi.

ALİ İHSAN ŞAHİN’İN OĞLU DA İŞE ALINMIŞ

Başkan Yardımcısı Boztepe’nin dışında yine AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Ali İhsan Şahin’in oğlu İrfan Şahin’in de Bayraklı Cahide Ahmet Dalyanoğlu Sosyal Hizmet Merkezi’nde işe alındığı ortaya çıktı.

DEMİRKAYA’NIN EŞİ ÇİĞLİ DEVLET HASTANESİ’NDE BAŞHEMŞİRE

AK Parti Çiğli Belediyesi Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Mesut Demirkaya’nın eşi Gülperi Demirkaya’nın da Çiğli Devlet Hastanesi’nde başhemşire olarak görevlendirildiği kaydedildi

AK Parti Çiğli Belediyesi Meclis Üyesi Atila Atlı’nın kız kardeşinin Çiğli Devlet Hastanesi ve İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) kreşinde göreve başlatıldığı belirtildi.

BOZTEPE, ARSLAN’I ‘AMCASININ TORUNU, YEĞENİ, EŞİ, GELİNİ, KIZ KARDEŞİNİN KIZI VESAİRE’ DİYEREK ELEŞTİRMİŞTİ

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Hüsnü Boztepe, düzenlediği basın toplantısında Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı akrabalarını belediyede işe soktuğu açıklamasını yapmış ve “Başkanın bir  konuda hakkını yememek lazım. Akrabalarını işe doldurma konusunda. Amcasının torunu, yeğeni, eşi, gelini, kız kardeşinin kızı, halasının torunu, eşinin kuzeni, amcasının gelini vesaire. Şirket gibi yönetilen bir belediye var. Daha önce de gündeme getirdik. Bu konuda iyi çalışıyor” demişti.

HASAN ARSLAN, ‘BİZ ONLARI İŞ BULSUNLAR DİYE RUSYA’YA MI AMERİKA’YA MI GÖNDERELİM’ DEMİŞTİ

CHP’li Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan da verdiği yanıtta, “Valla kusura bakmasınlar. Çiğli’de benim yakınlarım çok kalabalık. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı. Hepsi de Çiğli’de ikamet ediyor. Aldığımız 100’ün üzerinde personel içerisinde birkaç tane akrabamın olması normal bir şey. Biz onları Rusya’ya mı Amerika’ya mı gönderelim iş bulsunlar diye. Ya da AK Parti bize kadro versin, diyelim ki bunları al. Yani bu tür asılsız, astarsız ve gerçekten bir şeye de sığmayan açıklamalarda bulunmalarını ayıplıyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.