Dolar 32,4537
%-0.1
Euro 34,7686
%-0.58
Altın 2.441,790
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova'da Koçanalı adaylığını açıkladı

Bornova'da Koçanalı adaylığını açıkladı

Bornova’da Osman Koçanalı ilçe kongresinde başkanlığa adaylığını resmen açıkladı. Koçanalı’yı rakipleri de yalnız bırakmadı.

  • Ege Postası
  • 18.11.2017 - 17:09

EGEPOSTASI - CHP Bornova İlçe Başkanlığına aday olacağı belirtilen 3. isim Osman Koçanalı yaptığı açıklama ile adaylığını duyurdu. 3 Aralık’ta yapılacak yarışta aday olduğunu Bornova İlçe binası önünde partililere seslenerek açıklayan Koçanalı'yı İlçe Başkanı Nevzat Kavalar ve rakibi Adnan Hocaoğlu da yalnız bırakmadı. Koçanalı konuşmasında, “Çok seviyeli bir seçim dönemi yaşıyoruz. Bu seviyeyi son dakikalara kadar bozmayalım. Hiç kimseyi kırmadan, dedikodu yapamadan, İzmir’e, CHP’ye, Bornova’ya yakışan bir ilçe seçimi yaşayalım. Birbirimizi anlayalım, empati kuralım, sevgisizlik tohumu değil artık sevgi tohumu ekelim. Öteki beriki şu mezhepten bu bölgede, CHP’liyim diyen birisi böyle bir şey söylememeli” dedi.

Siyasal görevlerin özel çıkarlar için kullanılamayacağını vurgulayan Koçanalı konuşmasında, “Siyasal görevler özel çıkarlar için kullanılamaz. Bunu tüzük söylüyor. Toplumsal ve siyasal yaşamda erdemli olmak, erdemliliği savunmak, koruma ve gerçekleştirmek CHP’li olmanın ön koşuludur. Öncelikle CHP Bornova ilçe başkan adaylığımı açıkladım. Kazananın CHP olduğu bir seçim süreci yaşıyoruz. Bundan sonrası için de en samimi dileklerimi gönderiyorum. Ülkemiz 2002 yılından bu yana sağlık hizmetleri, otoyollarla makyajlanan bir bünye halinde getirildi. Halkın oylarıyla sahip oldukları ülkemizi kendi ve yandaşlarına çıkar mekanizması haline getiren zihniyet hala iktidarda. AKP 15 yıldır iktidardaysa en büyük suç Osman Koçanalı’dadır. Demek yeterince çalışmamışım. Herkesin önce kendine bakması gerekiyor. Ekonomi iyi gösteriliyor ama fatura hep emekçi kesime kesilmiştir. Toplum zekata muhtaç hale getirildi. Sadece ekonomi değil eğitim, dış politika, sağlık, işçi hakları, yerel yönetimler, hukuk, adalet, spor son 15 yıldır neredeyse uçurumun eşiğine getirildi. Gelecekler karartıldı. 2019 seçimlerinde örgütümüzün dinamizmi çok büyük önem taşımaktadır. Bu ülke insanının bekleyecek bir saniyesi bile yoktur. Cumhuriyet tarihinde çok önemli seçimler yaşadık. Her seçim önemlidir ama 2019 seçimleri cumhuriyet tarihinin en önemli seçimidir. İktidar başkanlık seçimini de alırsa bu meydanlarda bizi konuşturmayacak. İşçileri yürütmeyecekler. Sendika toptan kalkacak. Yerel zaferlere karşın ulusal ölçekte halkımızın partimize verdiği ana muhalefet görevi analiz edilmelidir. En güçlü, kalemiz gördüğümüz yerlerde bile ezber bozan, radikal kararlar alınarak örgütümüzü ayağa kaldıracak mesajlar iletilmelidir” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.