Dolar 32,3669
%-0.35
Euro 34,7906
%-0.04
Altın 2.395,040
%-1.14
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de sürpriz toplantı: Bir şey yapmalı!

CHP İzmir'de sürpriz toplantı: Bir şey yapmalı!

İzmir'de Tepekule Kongre Merkezi'nde "CHP'de bir şey yapmalı" adı altında sürpriz bir toplantı gerçekleşti. Toplantı öncesi katılımcılara 12 sayfalık bildiri dağıtıldı. Bildiride partideki yönetimsel soruna dikkat çekildi. CHP İzmir'de sürpriz toplantı

  • Ege Postası
  • 20.04.2016 - 19:50

ABDÜLHAKİM KÜÇÜK/HABER SERİVİSİ -Genel seçimlerden istediği sonucu alamayan ve yüzde 25-26 bandına takılan CHP'de, parti içinde çeşitli yapılar yaşanan tablonun nedenini masaya yatırıyor.

Eski Devlet Bakanı Azimet Köylüoğlu'nun oğlu, CHP İstanbul İl Eski Başkan Yardımcısı Ali Mutlu Köylüoğlu'nun organizasyonunda İzmir'de sürpriz bir toplantı yapıldı. Tepekule Kongre Merkezi'nde "CHP'de bir şey yapmalı" adı altında düzenlenen toplantı basına kapalı şekilde gerçekleşti. Toplantıya 100'e yakın kişi katıldı.

SÜRPRİZ İSİMLER

Katılanlar arasında Hülya Güven, Ahmet Sarışın, Ahmet Karadağ, Özgün Utku, Vedat Uğur, Mahmut Esat Aslan, Cem Aksan, Sinan Karamustafaoğlu, Kerim Özer, Ülkü Caner, Kadir Sinan, Abdullah Aydemir gibi isimler yer aldı.

12 SAYFALIK BİLDİRİ

Toplantı başında katılımcılara 12 sayfalık bildiri dağıtıldı. "CHP ayağa kalkmadan Türkiye'nin ayağa kalkmayacağı gerçeğinden hareketle bir şey yapmalı" başlığıyla dağıtılan bildiride, CHP'de yönetimsel sorun olduğuna dikkat çekildi.

YÖNETİM SORUNU

Bildiride “CHP'nin yönetim sorunu olduğuna dair inancımız tamdır. Bireysel çıkar peşinde olmayan samimi, fedakarlık yapacak kadroların siyasete müdahil olmasına ihtiyaç vardır” ifadeleri yer aldı.

Bildiride toplantıların parti içi harekete dönüşmesi temennisinin yer aldığı ifadeler de dikkat çekerken, tüzük konusunda da önerilerin Genel Merkez'e iletilmesinin amaçlandığına bildiride dikkat çekildi.

Basına kapalı gerçekleşen ve yaklaşık 2 saat süren toplantıda partinin daha iyi noktada olması için neler yapılmalı, partinin siyasal duruşu, ideolojik duruşu, yönetiliş biçimi ve tüzük gibi konular masaya yatırıldı.

Öte yandan  toplantıyı organize eden Ali Mutlu Köylüoğlu basın mensuplarına bilgi vermekten kaçındı. Köylüoğlu benzer toplantıyı daha önce İstanbul ve Ankara'da düzenlediklerini açıkladı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.