Dolar 32,5391
%0.16
Euro 34,9551
%-0.05
Altın 2.456,730
%0.84
Bist-100 9.876,00
%1.64

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aslan: 30 ilçenin sorununu da çözümünü de biliyoruz

Aslan: 30 ilçenin sorununu da çözümünü de biliyoruz

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 45 gün süren bir anketle İzmir’in 30 ilçesinin sorunlarını belirlediklerini belirterek, “İzmir’de bu çapta bir çalışmayı ilk kez gerçekleştirdik. Öncelikli sorunları sayfa sayfa sorduk. Çözümlerimizi belirledik. Aday gösterilir de seçimi kazanırsak startı hemen veririz” dedi.

  • Ege Postası
  • 19.12.2013 - 11:25
İZMİR- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkana aday adayı ve Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, CHP Bornova İlçe Başkanı Fatma Doğru ve parti örgütüyle buluştu. Parti binası önünde coşkulu bir kalabalık tarafrından sloganlar ve alkışlarla karşılanan Aslan, daha sonra ilçe binasında partililere ve vatandaşlara seslendi.

ASLAN: BİZ DAHA İYİSİ İÇİN YOLA ÇIKTIK
İzmir ve ilçelerinde en iyi seçim sonucunu alabilmek için vargücüyle çalışacağını vurgulayan Aslan, “ İnşallah bu yerel seçimlerde Türkiye’ye örnek olacak bir seçim dönemini birlikte yaşayacağız. Kimsenin kuşkusu olmasın ki Sayın Kocaoğlu’na saygımız ve sevgimiz sonsuzdur. Biz yapılanların çok daha iyisini yapmak amacıyla yola çıktık. Bugüne kadar İzmir’in planlı gelişimine katkıda bulunduk. Adaylığımız kesinleşirse İzmir’in her semtiyle ilgili hazırladığımız projeleri kamuoyuyla paylaşacağız. Sayın Kocaoğlu’nun gösterilmesi halinde ise canla başla İzmirimiz, ülkemiz için bugünkü heyecanımızla çalışacağımızı çok açık şekilde ifade etmek istiyorum. Ben bugüne kadar hiçbir belediye başkanımızın aleyhinde konuşmadım, konuşulmasına da izin vermedim, bunu kendime de yakıştıramam zaten” dedi.

İZMİR’İN SORUNLARI İÇİN ANKET YAPTIK
Aslan, İzmir’in tüm sorunlarını bildiklerini ve son olarak 30 ilçeyi kapsayan bir anket çalışması yaptıklarını anlatarak, “Belki de İzmir’de ilk kez yaklaşık 45 gün süren bir anket yaptık. 30 ilçenin sorunlarını teker, teker sorduk. Biz yola çıkarken laf olsun diye ezbere çıkmadık. Öncelikli sorunları sayfa, sayfa sorduk. Bunlarla ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Umarım bu seçimler iyi sonuçlar getirir” ifadelerini kullandı.



DOĞRU: TÜM İLÇELERİ ALACAĞIMIZA İNANIYORUM

CHP Bornova İlçe Başkanı Fatma Doğru da, Hüseyin Aslan’a çalışmalarında başarılar diledi ve Mart 2014 seçimlerinde en iyi sonucu alacaklarına inandıklarını kaydederek, “ Sayın Aslan, kente kazandırdıkları ile bugüne kadar ki çalışmaları ile son derece başarılı bir isim. Aday her kim olursa olsun İzmir’de yüksek oranla seçimi alacağımıza inanıyorum” dedi.

SINDIR: İZMİR’İN GELİŞİMİNDE ÖNEMLİ BİR İSİM HÜSEYİN ASLAN
Aslan’ın sonraki durağı ise Bornova Belediyesi oldu. Başkan Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır ile biraraya gelen Aslan, belediyenin bugüne kadar ki çalışmalarının taktire şayan olduğunu vurgulayarak, “ Sayın Başkan Ege-Koop Danışma Kurulu üyemizdi ve birlikte çok başarılı işlere imza atmıştık. Kendisi başarısını Bornova’da da devam ettirdi” dedi. Sındır ise, “ Hüseyin Aslan, kentçiliğe katkıları ile her zaman saygıyla anılacak bir isimdir. İzmir’in gelişiminde çok büyük ve önemli bir yeri vardır. Kooperatifçiliğin simge isimlerinden biridir. Kendisine çıktığı yolda başarılar diliyorum” karşılığını verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.