Dolar 32,5225
%-0.05
Euro 34,9729
%0.41
Altın 2.435,830
%0.52
Bist-100 9.775,00
%0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aksulu güreşçilerden Kemer, Elmalı ve Feslikan Şenlikleri’nde birincilik sözü

Aksulu güreşçilerden Kemer, Elmalı ve Feslikan Şenlikleri’nde birincilik sözü

Kırkpınar’da derece elde eden yağlı güreşçiler Antalya Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Çetin’i ziyaret etti. Aksulu güreşçiler Kemer, Elmalı ve Feslikan Yaylası güreşlerinde birinci olmayı hedeflediklerini açıkladı. 652. Tarihi...

  • Ege Postası
  • 12.07.2013 - 16:42
Kırkpınar’da derece elde eden yağlı güreşçiler Antalya Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Çetin’i ziyaret etti. Aksulu güreşçiler Kemer, Elmalı ve Feslikan Yaylası güreşlerinde birinci olmayı hedeflediklerini açıkladı.

652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Aksu Belediyesi’ni temsil eden Aksulu Hasan Borucu Küçük Orta Büyük Boy'da 111 pehlivan arasından üçüncü olurken, kardeşi Yılmaz Borucu ise 106 pehlivanın yer aldığı deste 2’de üçüncü olmayı başardı.

Dereceye giren Aksulu kardeşler Mehmet Selvi ile birlikte Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Çetin’i ziyaret etti. Güreşçileriyle gurur duyduklarını ifade eden Çetin, çoğu güreşçinin belediyesinin adını Kırkpınar’da sadece bir kez anons ettirdiğini ancak bu kardeşlerin defalarca belediyenin adını anons ettirdiğini söyledi. Çetin, kendilerine bu mutluluğu yaşattıkları için güreşçilerine teşekkür etti.

Ramazan'dan sonra Kemer, Elmalı ve Feslikan Yaylası güreşlerinde de güreşeceklerini ifade eden Hasan ve Yılmaz Borucu kardeşler, bu güreşlerde birinci olmayı hedeflediklerini söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.