Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akşener hazırlıklarına Dervişoğlu denetimi

Akşener hazırlıklarına Dervişoğlu denetimi

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Musavat Dervişoğlu, İzmir’e gelerek partisinin Genel Başkanı Meral Akşener’in İzmir programı hakkında bilgi alacak. Dervişoğlu, yarın da gündeme dair konuların da ele alınacağı bir basın toplantısı düzenleyecek. 'İzmir heyecanlı, biz heyecanlıyız'

  • Ege Postası
  • 12.02.2018 - 13:28

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Musavat Dervişoğlu, partisinin Genel Başkanı Meral Akşener’in 17 Şubat Cumartesi günü gerçekleşecek İzmir programının hazırlık çalışmalarıyla ilgili bilgi almak için İzmir’e geldi.

AKŞENER İÇİN HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Meral Akşener’in sabah Karşıyaka’da bulunan Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım için yaptırılan anıt mezarı ziyareti ile başlayıp 13.00’de gerçekleşmesi beklenen il binası açılışının hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Akşener’in karşılanması için beş kişiden oluşan özel bir komisyon kurulurken, kentin tüm noktalarında billboardlara tanıtım afişleri asıldı, sosyal medya hesabından sürekli ziyaretin ayrıntılarıyla ilgili duyuru yayınları yapılmaya başlandı.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MUSAVAT DERVİŞOĞLU İZMİR’DE

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar ve yönetim kurulu üyelerinin tamamının  tüm ayrıntılarla tek tek ilgilendiği Meral Akşener ziyareti öncesi İzmir’e gelen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Musavat Dervişoğlu da öğleden sonra partisinin il binasında Başkan Ulupınar ile biraraya gelecek.

YARIN BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK

Son hazırlıkları ve gündeme dair konuları ele alacaklarını belirten İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Dervişoğlu, “İl başkanımızla ve yönetim kurulu üyelerimizle biraraya geleceğiz. Yarın da gündeme dair görüşlerimizi paylaşacağımız bir basın toplantısı gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Tüm hazırlıkların titizlikle sürdürüldüğünü biliyorum. İzmir heyecanlı, biz heyecanlıyız. İyi bir program olacağına inanıyorum” değerlendirmesini yaptı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.