Dolar 32,3579
%0.13
Euro 34,9930
%-0.21
Altın 2.325,970
%0.24
Bist-100 9,09
%0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti’den ilginç pankart

İYİ Parti’den ilginç pankart

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı binası, cumartesi günü Genel Başkan Meral Akşener’in katılacağı törenle hizmete açılacak. Parti, İzmirlileri ‘İyilerin evi açılıyor’ ve ‘İyiler daima kazanır’ yazılı afişler ile karşılıyor. Yönetim, Genel Başkan'ı ağırlamaya hazırlanıyor

  • Ege Postası
  • 12.02.2018 - 10:05

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı’nın Çankaya'daki il binasının açılışı, 17 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek. İl yönetimi, bir yandan il binasının eksikliklerini gidermeye çalışırken diğer yandan da Genel Başkan Meral Akşener’i ağırlamaya hazırlanıyor.

Bina içinde olduğu kadar dışında da hummalı bir çalışma var. Partinin il binası,  üzerinde "İyilerin evi açılıyor' ve 'İyiler daima kazanır' yazılı dev afişlerle donatıldı. İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in İzmir programı da netleşmeye başladı. Akşener’in İzmir’deki ilk durağı, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın Karşıyaka'daki anıt mezarı olacak. Akşener daha sonra saat 13.30’da il başkanlığı binasının açılışını yapacak, burada partililere ve İzmirlilere seslenecek. Ardından Balçova Kaya Termal Otel’de partililerle bir araya gelecek. Akşam yemeğine sadece teşkilatl üyeleri katılabilecek. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, önümüzdeki Salı günü il binasında düzenleyeceği basın toplantısı ile Akşener’in kesin programını açıklayacak.

KONGRELER TAMAMLANDI

Öte yandan İYİ Parti İzmir’de ilçe kongrelerini tamamladı. Mevcut başkanlar ilk sandık yoklamalarını yaptı. İlk kez siyasete giren Gaziemir İYİ Parti İlçe Başkanı Leman Emin Bayındır, "Gün hep birlikte bir iktidar yürüyüşü başlatma günüdür. Küçük hesapları bir kenara koyarak geleceğimiz için birlik olma günüdür. Her gün daha da yoksullaşan, açlığa, yokluğa, işsizliğe mahkum edilen halkımızın refah ve mutluluğu, çocuklarımızın, özellikle kız çocuklarımızın aydınlık geleceği için sizleri iyi olmaya İYİ Parti'yi iktidara taşımaya, bu uğurda zorlu ama onurlu bir yürüyüşe çağırıyorum" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.