Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti İzmir'in kongre takvimi tamam

İYİ Parti İzmir'in kongre takvimi tamam

İYİ Parti, 30 ilçenin 23’ünde kongrelerini tamamladı. Salı günü gerçekleşecek Karşıyaka kongresinin ardından geriye kalan Karaburun, Narlıdere, Kınık, Bergama, Menderes ve Bayındır’ı içeren 6 ilçedeki kongre takvimi ise iki ay içinde gerçekleşecek. İYİ Parti’nin İl Kongre tarihi 10 Mart iken; parti yöneticileri 17 Şubat’ta gerçekleşmesi beklenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İzmir ziyaretine odaklanmış durumda. İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, İzmirlileri davet ettiği bir video yayınlarken, sosyal medya hesaplarından ve İzmir kent merkezi ile tüm ilçelere asılan bayrak ve afişler üzerinden Akşener’in ziyaret duyuruları gerçekleştiriliyor. İYİ Parti İzmir'in ilçe kongre takvimi tamam

  • Ege Postası
  • 11.02.2018 - 09:27

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI -İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı, seçimlere katılmak için yapılması gereken ilçe ve il kongre takvimini gerçekleştiriyor. İlk sandıklar hafta sonu (cumartesi) kurulurken, Pazar günü de 13 ilçe başkanlığı tek adayla gidilen kongrelerini tamamladı. Salı günü ise Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nın kongresi gerçekleşecek. Karşıyaka kongresiyle birlikte 24 ilçenin kongresi tamamlanmış olacak. Geriye kalan 6 ilçede kongreler,  iki aylık bir sürece yayılacak.

6 İLÇE KONGRESİNİ İKİ AY İÇİNDE YAPACAK

İlçe kongre takvimine ilk etapta 24 ilçeyle tamamlayacaklarını, geri kalan Karaburun, Narlıdere, Kınık, Bergama, Menderes ve Bayındır’dan oluşan 6 ilçenin kongrelerinin iki ay içerisinde yapılacağını kaydeden İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, Afrin şehitleri nedeniyle buruk geçen ilçe kongrelerinin yanı sıra 10 Mart’ta il kongresini gerçekleştireceklerini belirtti.

SALI GÜNÜ KARŞIYAKA, 17 ŞUBAT’TA MERAL AKŞENER ZİYARETİ

Seçimlere girebilmek için İzmir’in 30 ilçesinin üçte birinde (10 ilçe) kongre gerçekleştirmiş olmalarının yeterli olmasına karşın kongre takviminin ilk etabını 24 ilçeyle tamamlamış olacaklarını dile getiren Başkan Ulupınar,

“Salı günü Karşıyaka da yapılacak. Karşıyaka ilçemizle birlikte geriye 6 ilçemiz kalacak. Onlar da iki aylık süreç içinde kongrelerini yapıp tamamlamış olacaklar. Üçte bir ilçenin kongrenin yapılması yetiyordu. Bu seçim şartlarını yerine getirmek için yapılan kongreler sonuçta. 10 Mart’ta ise İl Kongremizi gerçekleştireceğiz. Öncesinde 17 Şubat’ta sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin il binası açılışı ve İzmir ziyareti olacak. İl kongremizin ardından hızlı çalışmaya başlayacağız” değerlendirmesini yaptı.

SANDIK KURULAN İLÇELER

Bugün seçim yapılan ilçelerde başkanlar şöyle; 

Aliağa Yücel Karasan, Bornova Galip Çukurlu, Buca Fikret Aktaş, Bayraklı Murat Karacan, Foça Muzaffer Tınaztepe, Gaziemir Leman Emin Bayındır, Güzelbahçe Nurdan Ermin, Selçuk Levent Görür, Tire Salih Atakan Duran, Çiğli Ramazan Demirkapı, Beydağ Muhsin Pulcu

ULUPINAR’DAN İZMİRLİLERE VİDEOLU ÇAĞRI

Öte yandan partisinin Genel Başkanı Meral Akşener’in İzmir ziyareti ve İl Binası resmi açılış töreni için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, videolu bir çağrıda bulundu.

YILDIRIM ULUPINAR: TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ BEKLİYORUZ

İzmir kent merkezi ve 30 ilçenin tamamında bayrak, afiş ve duyuru panolarını asan, sosyal medya hesaplarından sürekli duyurular yapan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, videolu çağrısında, İzmirlileri 17 Şubat Cumartesi günü gerçekleşmesi beklenen Meral Akşener ziyaretine çağırdı:

“17 Şubat Cumartesi günü saat 13.30’da Çankaya eski İtfaiye yanında Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in katılımıyla İYİ Parti İzmir İl Başkanlığımızı açıyoruz. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.”

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.