Dolar 32,4655
%0.27
Euro 34,7813
%0.56
Altın 2.423,520
%1.82
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti’de ilk sandık heyecanı

İYİ Parti’de ilk sandık heyecanı

İYİ Parti İzmir’de ilk sandıklar bugün kuruldu. İlçe kurucu başkanlarını atayan İYİ Parti, ilçe başkanlarını üyelere onaylatmak için şeklen yaptığı kongreleri tek listeli olarak gerçekleştirdi.

  • Ege Postası
  • 10.02.2018 - 12:39

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI – İYİ Parti İzmir Teşkilatı bugün ilçe teşkilatlarını üyelerinin onayına sundu. Kurucu ilçe başkanlarını titiz bir çalışma ardından atayan İYİ Parti İzmir Teşkilatı, ilçelerde kurucu üyelere sandık kurdu. İl Başkanı Yıldırım Ulupınar’ın seçim yapılan ilçelerde partililerle bir araya geldiği ifade edildi. İlçelerde yapılan kongreler sakin geçti.

Başkan Ulupınar Egepostası’na yaptığı açıklamada “Şekil şartlarını yerine getirmek için yaptık. Bugünkü kongrelerimiz beklediğimiz heyecanda ve atmosferde geçti. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. İYİ Parti 2019 yolunda emin adımlarla İzmir’de ilerliyor. Kadrolarımızı titizlikle seçtik ve İzmir’in en iyileriyle çalışmak için mücadelemizi verdik. Bugün sandık kurduk seçimlerimizi yaptık. Kurucu üyelerimize, kurucu başkanlarımızı sunduk. Güzel bir seçim günü yaşadık. Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. İzmir’e hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bugünden itibaren çalışmalarımıza ivme kazandırarak 2019 mücadelemizi sürdüremeye devam edeceğiz” dedi.

12 İLÇEDE SANDIK MESAİSİ

İYİ Parti İzmir İlçe teşkilatlarında bugün Konak İlçe Başkanı Şenol Alpat, Çeşme İlçe Başkanı Volkan Evci, Seferihisar İlçe Başkanı Kürşat Cebeci, Urla İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Akgül  Torbalı İlçe Başkanı Hasan Akbıyık, Menemen İlçe Başkanı Yılmaz Karslı, Balçova İlçe Başkanı Serap Özöktem, Dikili İlçe Başkanı Altan Aktuğ, Karabağlar İlçe Başkanı Hasan Yıldız, Kiraz İlçe Başkanı Halit Demir, Kemalpaşa İlçe Başkanı Hüsnü Teoman, Ödemiş İlçe Başkanı Anıl Selek ve yönetim kurulları kurucu üyelerin huzuruna çıkarıldı.

Parti, 11 ve 12 Şubat tarihlerinde de sandık mesaisini sürdürecek, İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, seçimleri şekil şartlarının yerine getirilmesi için yaptıklarını belirterek her ilçenin kendi takvimine uygun bir zaman diliminde seçimleri yapacağını söyledi. Kongrelerin ardından teşkilatlar, tüm enerjisini sokakta harcamayı planlıyor.

Pazar günü seçim yapılacak ilçelerde başkanlar ise şöyle; 

Aliağa Yücel Karasan, Bornova Galip Çukurlu, Buca Fikret Aktaş, Bayraklı Murat Karacan, Foça Muzaffer Tınaztepe, Gaziemir Leman Emin Bayındır, Güzelbahçe Nurdan Ermin, Selçuk Levent Görür, Tire Salih Atakan Duran, Çiğli Ramazan Demirkapı, Beydağ Muhsin Pulcu

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.