Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yüksel Günay: Galatasaray'la yaptığımız 3 maçın ikisini biz kazanıyoruz

Yüksel Günay: Galatasaray'la yaptığımız 3 maçın ikisini biz kazanıyoruz

Fenerbahçe Kulübü'nün, geleneksel bayramlaşma töreni Ramazan Bayramı'nın 3. gününde Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Galatasaray'la senede 3 kere karşılaştıklarını,...

  • Ege Postası
  • 10.08.2013 - 11:41
Fenerbahçe Kulübü'nün, geleneksel bayramlaşma töreni Ramazan Bayramı'nın 3. gününde Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Galatasaray'la senede 3 kere karşılaştıklarını, iki maçı kendilerinin kazandığını diğer maçın da berabere bittiğini söyledi.

    Törene, Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, üyeler ve Profesyonel Futbol Takımı alt yapıları ve amatör branş sporcuları katıldı. Törende Günay, sporcuların tek tek bayramını kutlayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

    Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yüksel Günay, herkesin bayramını kutlayarak, "Sporcularımızla üyelerimizle her bayramda buluşuyoruz. Sporcularımız mutlu, biz de mutluyuz. Spor faliyetlerinde inşallah iyi neticeler alırız. Özellikle futbol için söylüyorum; ümüdimiz var. İnsanlara bayramın dışında da bir şeyler vermek gerekiyor. Biz o gayretin içinde olacağız. Öyle tahmin ediyorum ki başarılı olacağız." diye konuştu.

    Yarın Galatasaray'la oynanacak Süper Kupa finalini de değerlendiren Günay, "Galatasaray'la senede 3 kere karşılıyoruz. 2'sini biz alıyoruz. Biri de berabere bitiyor. Sanıdrım yine öyle olur." ifadelerini kullandı.

    UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi play-off turunda İngiliz ekibi Arsenal'le eşleşmeleriyle ilgili olarak da konuşan Günay, sözlerini şöyle tamamladı: "En iyi eşleşme. Başka bir takım çıkacak da Fenerbahçe tur atlayacak şeklinde düşünceniz olmasın. Fenerbahçe Avrupa'da da güçlü bir takım. Biliyorsunuz başımıza bir sürü dertler geldi. Bunları da hesaba katmak lazım; ama iyiyiz. Arsenal de tabiki iyi bir takım."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.