Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bursaspor taraftarlarından Özdilek ve Avcı'ya veto

Bursaspor taraftarlarından Özdilek ve Avcı'ya veto

Bursaspor taraftarları, Hikmet Karaman ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlek için adı geçen Mehmet Özdilek ve Abdullah Avcı'yı istemediklerini dile getirdiler. Özlüce Tesisleri'nde toplanan kendilerine 'Maraton Platformu'...

  • Ege Postası
  • 10.08.2013 - 00:42
Bursaspor taraftarları, Hikmet Karaman ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlek için adı geçen Mehmet Özdilek ve Abdullah Avcı'yı istemediklerini dile getirdiler.

Özlüce Tesisleri'nde toplanan kendilerine 'Maraton Platformu' adını veren taraftar grubu, yaşanan süreçle ilgili görüşlerini açıkladı. Grup adına konuşan Özkan Sönmez, şunları dile getirdi: "Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın gidişi ile kulübümüze Mehmet Özdilek ve ve Abdullah Avcı gibi isimlerin geleceğini duyduk. Fakat biz bu isimleri istemiyoruz. Takımımızın doğru yönetilmesini istiyoruz. Takımımızın Avrupa sürecinde, Avusturya kampında neler yaptığından hiç kimsenin haberi yok. Artık kulübümüzü teknik anlamda daha başarılı, daha güzel yönetilerek, Mustafa Denizli ve Şenol Güneş gibi isimlere emanet edilmesini istiyoruz."

Sönmez, Mehmet Özdilek gibi isimlerin getirilmesi halinde tepkilerini artıracaklarını ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.