Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ceyhan Belediye 12 Agustosta sezonu açıyor

Ceyhan Belediye 12 Agustosta sezonu açıyor

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ( TKBL ) ekiplerinden Ceyhan Belediye, 12 Ağustos Pazartesi günü antrenmanlarına başlıyor.Yeşil- beyazlı ekibin pazartesi günü Antrenör Atilla Keskin gözetiminde ilk idmanını Ceyhan’da gerçekleştireceği...

  • Ege Postası
  • 09.08.2013 - 16:19
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ( TKBL ) ekiplerinden Ceyhan Belediye, 12 Ağustos Pazartesi günü antrenmanlarına başlıyor.

Yeşil- beyazlı ekibin pazartesi günü Antrenör Atilla Keskin gözetiminde ilk idmanını Ceyhan’da gerçekleştireceği bildirildi. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Ceyhan Belediyespor Başkanı Hüseyin Sözlü, “Önümüzdeki sezona hazırlık çalışmalarına bayram sonrası başlıyoruz. Anlaşma sağladığımız Türk oyuncular ve altyapıdaki genç oyuncularımızın katılımı ile kondisyon antrenmanlarına başlayacağız. Türk oyuncu takviyelerimiz devam edecek ve önümüzdeki günlerde yeni isimleri kamuoyu ile paylaşacağız. Eylül ayında ise yabancı oyuncularımız gelmeye başlayacak. Carolyn Swords’un sakatlanması ile pivot pozisyonuna yapılacak transferle yakından ilgileniyoruz. Yönetim kurulu arkadaşlar ve teknik ekip transferle ilgili çalışmaları var, gerçekleştiğinde kamuoyu ile paylaşacağız.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.