Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Milli takım Gana maçına Kayseri’de hazırlanacak

Milli takım Gana maçına Kayseri’de hazırlanacak

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Süper Kupa’da Fenerbahçe ile Galatasaraşy arasında oynanacak maça ev sahipliği yapacaklarını hatırlatarak, A Milli Takım'ın Gana ile oynayacağı hazırlık maçı için de milli takım...

  • Ege Postası
  • 09.08.2013 - 15:12
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Süper Kupa’da Fenerbahçe ile Galatasaraşy arasında oynanacak maça ev sahipliği yapacaklarını hatırlatarak, A Milli Takım'ın Gana ile oynayacağı hazırlık maçı için de milli takım oyuncularının Kayseri’de toplanarak Kadir Has Stadı'nda idmanlar yapacağını duyurdu.

Kayseri’nin Süper Kupa maçı için tamamen hazır olduğunu dile getiren Başkan Mehmet Özhaseki, maçın şehirde oynanıyor olmasının kendilerini sevindirdiğini ifade ederek, şöyle konuştu: "Sadece bu maç değil, aynı zamanda milli takımın hazırlık maçı oynayacak olması ve bunun hazırlığını Kayseri’de yapılacak olması ve Kadir Has Stadı'nın tercih edilmesi bizi sevindirdi. Şehrimize verilen maçlar ve organizasyonlar yapılan tesisler açısından önemli olduğunu görüyoruz. Bu tesislerimiz her zaman misafirlerini ağırlıyor. Tesisler, Kayseri açısından bakılınca spor şehri olması adına atılan adımların doğru olduğunu göstergesidir. Ben de böyle bir mutluluk verici olayda stadı yaptıran bir başkan olarak sevinçliyim. Eğer bu maçlar verilmemiş olsaydı onca emeğe ve sıkıntıya değmediğini düşünecektik. Sıkıntılara rağmen stat dolu ve güzel maçlar veriliyor. Derbiler verilince Kayseri isminde bahsediliyor olması bizi sevindirdi."

Süper Kupa maçının Kayseri’de oynanıyor olmasının başka bir anlamı olduğunu ifade eden Başkan Özhaseki, "Anadolu’nun ortasında ve bir medeniyet merkezinde bu maç yapılıyor. Hoşgörü şehrinde dostluğun baki olduğu bir kentte bu maç yapılıyor. Burada değişik kavimler, değişik dinlerdeki insanlara ev sahipliği yapılmış ve kavgalar olmamıştır. Dostluk üzerinde kurulu olan sporun, hoşgörüyü geliştirmesi, muhabbeti geliştirmesi ve güzelliği geliştirmesine vesile olacaktır. Sporun burada dostluğa ve kardeşliğe aracı olmasını diliyoruz. Yeni kavgalar olmasın diyoruz. İki güzide kulüp var. Hangi takımı tutarsak tutalım. Sonuçta Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş diğer takımlarımızda bizim iftihar ettiğimiz takımlar. Çünkü bizi yurtdışında ülkemizi temsil ederek iyi işler yapan, başarılara imza atan takımlar bunlar. Bu iki takımın Kayseri’ye gelip maç yapması ve dostluk içinde olması bizi sevindirir. Ama biri eğer bunu çirkinleştirirse bizleri üzer. İnşallah bunlar olmaz. Olmayacağına inanıyoruz. Kötü bir olay çıkarsa bu hiç unutulmaz. Her iki takımımızın yüzlerce maçı var. Bunların skorunu kimse hatırlatamaz. Ama acı bir olay varsa bu hiç unutulmaz ve kötü olur." dedi.

"YÖNETİCİLER AÇIKLAMALARINA DİKKAT ETEMLİDİR"

Başkan Özhaseki, Kayseri’ye gelecek insanların dostluk içinde maçı izlemelerini istediklerini belirterek, "Burada yöneticilerimize çok iş düşüyor. Sözlerine dikkat etmeliler. 18 güzide takımımızın 18 başkanı var. Onlar insanlara ne kadar şık, dostluk üzerine mesaj verirlerse taraftarda etkilenir ve dost içinde olurlar. Ama kırıcı itici ve kavga sebebi sözler söylenirse taraftar etkilenir. İnşallah yöneticilerimiz buna fırsat vermez. Hepimiz aynı gemideyiz. En küçük kötülük hepimize etkiler." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.