Dolar 32,2520
%-0.08
Euro 34,9133
%0.25
Altın 2.437,960
%0.54
Bist-100 10.214,00
%1.57

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel yeniden Ankara'ya gidiyor

Yücel yeniden Ankara'ya gidiyor

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, yarın Ankara'ya gidecek. İl Başkanı Yücel, Ankara mesaisinde, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek. Kılıçdaroğlu ve Yücel görüşmesinin ana gündem maddesi yerel seçim ve adaylar olacak. İzmir heyeti, Kılıçdaroğlu'nun ardından Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Oğuz Kaan Salıcı ile görüşecek. Üç kritik görüşme...

  • Ege Postası
  • 10.12.2018 - 14:37

EGEPSOTASI- 31 Mart 2019'da gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi pekçok büyükşehir, il ve ilçe belediye başkan aday adayını açıklayan CHP Genel Merkezi, İzmir'de büyükşehir ve 30 ilçeyle ilgili tek isim telafuz etmezken, gözler Ankara'ya çevrildi, nefesler tutuldu.  

CHP'li aday adayları belirsizlik sürecinde bir yandan seçim çalışmalarını hızla sürdürürken bir yandan da Ankara'dan gelecek haberlere odaklandı.

Aday belirleme sürecinde sık sık Başkent'in yollarını aşındıran CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, yeniden Ankara'ya gidecek. 11 Aralık Salı günü sabah 10.00 uçağıyla Başkent'e gidecek olan Yücel'e, Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcıları Hasan Ali Oray ile Özkan Tice de eşlik edecek.

Yücel ve başkan yardımcılarının ilk olarak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecekleri ve genel bir değerlendirme yapacakları öğrenildi.

Yücel ve yönetcilerin daha sonra sırasıyla Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile görüşecekleri bildirildi. Görüşmelerin ana gündem maddesinin yerel seçim ve adaylar olacağı ve İzmir heyetinin genel merkez yöneticilerine "İzmir adaylarını ne zaman açıklayacaksınız" sorusunu yönelteceği öğrenildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.