Dolar 32,3430
%-0.05
Euro 34,7911
%0
Altın 2.389,730
%-0.3
Bist-100 10.229,00
%0.2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel'den CHP'yi ve Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Erdoğan'a yanıt

Yücel'den CHP'yi ve Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Erdoğan'a yanıt

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, isim vermeden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından CHP'yi eleştiren sözlerine yanıt verdi. Yücel, "Esnafın, işini kaybedenlerin, evde kal çağrılarına rağmen işe gitmek zorunda kalanların, zor koşullarda çalışan sağlık emekçilerimizin, kısaca tüm halkın merakla beklediği onlarca açıklama yapılabilecekken, kin, nefret ve düşmanlaştırma açıklamalarını hayretle dinledik." dedi.

  • Ege Postası
  • 27.04.2020 - 22:11

EGEPOSTASI- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından yeni tip corona virüs (Covid-19) salgınına karşı yürütülen mücadeleyle ilgili yaptığı açıklamalarda CHP ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı.

Erdoğan, "CHP'nin başı çekmiş olduğu muhalefet anlayışı hep uzlaşma yerine çatışmayı, birlik ve beraberlik yerine bölücülüğü, müsamaha yerine kin ve nefreti körüklemeyi esas aldı" sözlerine CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel sosyal medyadan yanıt verdi.

Yücel paylaşımında, "Esnafın, işini kaybedenlerin, evde kal çağrılarına rağmen işe gitmek zorunda kalanların, zor koşullarda çalışan sağlık emekçilerimizin, kısaca tüm halkın merakla beklediği onlarca açıklama yapılabilecekken, kin, nefret ve düşmanlaştırma açıklamalarını hayretle dinledik.

Bu iftira dolu nefret dili, yerel seçimlerde milleti kutuplaştıran, kendi beceriksizliğini örtmek için herkesi yalancı, hain ve terörist ilan eden dilin aynısı.

Ülkem için ne acı ki; Millet salgında yokluk içinde can çekişirken, hazineyi yap-işlet-devret ihaleleriyle yandaşa aktaran bir zihniyet, ne salgın için bir önlemden ne de işsiz kalmışlara, iflasın eşiğinde olanlara bir destekten söz etti.

Sizin yalanlarınıza, kamplaştıran, kutuplaştıran ve milleti yok sayan siyaset anlayışınıza rağmen, milletimizle el ele bu salgından da, bu köhne ve kindar zihniyetinizden de kurtulacağız." ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.