Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Arslan'dan o videoya tepki gecikmedi!

CHP'li Arslan'dan o videoya tepki gecikmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Mersin’den satın aldırıp, vatandaşa ücretsiz dağıttığı limonlarla ilgili olarak çiftçiyle konuşan bir kameramanın olay yaratan görüntülerine CHP’li vekilden tepki geldi.

  • Ege Postası
  • 25.04.2020 - 13:12

EGEPOSTASI - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu’nun Mersinli üreticiden 100 ton limon satın alıp vatandaşa ücretsiz olarak dağıtmasına ilişkin Mersin’de limon üreticisiyle konuşan bir kameramanın görüntüleri sosyal medyada çok konuşuldu.

Mersinli çiftçiyi yönlendirerek: ‘Ekrem İmamoğlu yandaş stokçulardan 100 ton limon aldı, bizden herhangi bir limon almadı. Bunu yandaş stokçulardan aldı' diyeceksin' diyen kameramanın bu görüntülerine CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan’dan tepki gecikmedi.

CHP’li Arslan sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamayla Ramazan ayı içerisinde olunduğuna dikkat çekerek: ‘Vatandaş can ve geçim derdinde, bunlar kumpas peşinde, bari Mübarek Ramazan Ayı’nda yalanı dolanı bırakın. Size tekrar hatırlatalım biz yandaş bilmeyiz halkı biliriz. Biz ayrım yapmayız herkesi bir görürüz. Güneşi balçıkla sıvayamazsınız’ ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.