Dolar 32,2603
%0.06
Euro 34,7893
%0.05
Altın 2.407,260
%-0.08
Bist-100 10.326,00
%0.58

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel'den Ankara'da 'İstanbul' mesaisi

Yücel'den Ankara'da 'İstanbul' mesaisi

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile İstanbul seçimlerini görüşmek üzere Ankara’ya gitti. İl Başkanı Yücel Başkent’in yolunu tuttu

  • Ege Postası
  • 08.05.2019 - 16:36

EGEPOSTASI- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptal edilmesi üzerine teyakkuza geçen İzmir İl Örgütü yenilenecek seçimler için her türlü görevi almaya hazırlanırken, İl Başkanı Deniz Yücel de bu konuda temaslarda bulunmak üzere Ankara’nın yolunu tuttu.

Dün yaptığı açıklamada CHP İzmir örgütünün İstanbul seçimleri için teyakkuzda olduğunu, seçimlerin her anında görev almak için İzmir'den desteğe hazır olduklarını, bu bağlamda genel merkezin kararını beklediklerini ifade ederek "Ankara'ya gidiyorum. Genel merkezde bu konuyla ilgili görüşmelerim olacak. Önümüzdeki günlerde de İzmir'de ilçe başkanlarımız ve belediye başkanlarımızla bir araya gelerek, durum değerlendirmesi yapacak ve destek için yol haritası belirleyeceğiz.” diyen Deniz Yücel bugün Başkent’e gitti.

Yücel’in Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile İstanbul seçimlerini görüştüğü öğrenildi.

Öte yandan CHP İzmir örgütü, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile de yakın temasa geçti ve “Ekrem İmamoğlu’nun seçimi yeniden kazanması için  her türlü göreve hazırız” mesajı verdi. Kaftancıoğlu’nun İstanbul örgütüyle net yol haritası belirledikten sonra İzmir örgütünden müşahitlikten, gözlemciliğe kadar her türlü konuda yardım isteyeceğini söylediği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.