Dolar 32,5497
%0.19
Euro 34,9355
%-0.1
Altın 2.442,300
%0.25
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yıldırım Urla'daki mini mitingde seslendi: '1 Kasım bir fırsat'

Yıldırım Urla'daki mini mitingde seslendi: '1 Kasım bir fırsat'

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım 1 Kasım seçimlerine yönelik saha çalışmaları kapsamında gittiği Çeşmealtı’nda muhtarlar, STK’lar Dernekler, oda başkanları ve yerli halk ile istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı. Kaptanoğlu Restoranında düzenlenen kahvaltılı toplantıda yerel yöneticiler ve temsilciler bölgenin sorunlarını Binali Yıldırım ile paylaştı. Yıldırım Urla'daki mini mitingde seslendi:

  • Ege Postası
  • 10.10.2015 - 10:02
İZMİR - İzmir’in Türkiye için farklı bir önemi olduğuna vurgu yapan Yıldırım Urlalılara bir müjde verdi. Yeni yapılan 200 yataklı Urla Hastanesinin şimdiden yetersiz kaldığını söyleyen vatandaşlara hastanenin kapasitesini 2 katına çıkartma sözü verdi. Çeşmealtı yat limanı ile ilgili çalışmaların 2011 yılında 35 proje kapsamında gündeme geldiğini ifade eden Yıldırım “bir projenin uygulamaya konması en kolay iştir. Esas mesele projelere izin çıkması. Bürokrasi eskiye göre çok daha iyi ama esas olan zihniyeti değiştirmek. Zihniyet neyse mevzuat o oluyor. İzmir bunun en güzel örneği” dedi.

URLA’DA MİNİ MİTİNG
Urla merkezde düzenlenen mini miting ile vatandaşlara seslenen Binali Yıldırım 1 Kasım seçimlerinin ülkenin istikbalini belirleyecek öneme sahip olduğunu ifade etti.  Yıldırım seçimlerde Urlalılardan destek isterken “vereceğiniz desteğin kat kat fazlasını geri alacağınıza söz veriyorum.” dedi. “Biz yolları böldük gönülleri birleştirdik.” diyen Yıldırım kendisine ‘Yolların Kralı’ diyenlere “biz olsak olsak bu milletin hizmetkârı oluruz. Adam ola ki bıraka bu dünyada eser, eseri olmayanın yerinde yeller eser. Çok şükür çok eserimiz var” dedi ve yapılan hizmetleri anlattı.



KARARI SİZ VERİN
Urlalıların yoğun ilgisi ile karşılaşan Binali Yıldırım sevgi selini karşılıksız bırakmadı. Esnaflar ile tek tek tokalaşan Yıldırım selfie yapmayı, vatandaşlara tavuk pilav servisi yapmayı da ihmal etmedi.
Meydan mitinginin ardından Urla İlçe teşkilatı ile buluşan Binali Yıldırım teşkilat üyeleri ile özlem giderdi. Coşku ile karşılandığı Urla’da salonu dolduran kalabalığa seslenen Yıldırım 7 Haziranda verilen koalisyon sorumluluğunu hiçbir partinin yerine getiremediğini hatırlatarak “Kararı partilere bırakmayın, sandıkta kimin iktidar olacağının kararını kendiniz verin. Kim olursa olsun tek başına iktidar yapın. İçerde ve dışarıda enerjimizi tüketmeye çalışanlara fırsat vermeyin. 1 Kasım’da sandık başına gidelim istikrardan yana oy kullanalım.”  dedi.



SORUNLARA ANINDA ÇÖZÜM
Urla ziyaretinin ardından Seferihisar’a gelen Binali Yıldırım Mandalina Birliği Kooperatifinde üreticiler inşaat işçileri ve balıkçılar ile bir araya geldi. Yarımada bölgesinde etkili olan mandalina sektörü hakkında bilgi alan Yıldırım sektörün sorunlarını dinledi. “Bize oy vermeyenlerden bile bu seçimde ülkemizin geleceği için ödünç oy talep ediyorum.” diyen Yıldırım şöyle konuştu; “Sorunları torunlara bırakan anlayışımız olmadı. Etrafımız ateş çemberi. Ülkemizde 32 senedir süren terör var hem canımızı yakıyor hem malımıza kastediyor. Onlara karşı durmanın yolu güçlü olmaktan geçer. Birlik ve kardeşliğin kıymetini bilmemiz gerekir.”  
 
 

2023 TÜRKİYE’SİNİN PARLAYAN YILDIZI İZMİR OLMALI
Günün sonunda İstanbul Ticaret Odasının, Çeşme Sheraton Otel'de düzenlediği yemeğe katılan Binali Yıldırım İstanbullu işadamlarına İzmir’in ilçelerini tek tek sayarak oraları da gezmelerini önerdi. “Sizleri Çaka Bey’in memleketinde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” diyen Yıldırım “İzmir ilklerin şehridir. İzmir Türkiye’ye ihracatı öğreten kent,  Avrupa’ya açılan kapımız ama son zamanlarda bu özelliğini kaybetti. Biz İzmir’i marka şehir yapabiliriz. Bizim hayalimizdeki 2023 Türkiyesinin en büyük ikinci şehri İzmir olacak.” dedi.

1 KASIM BİR FIRSAT
2011 seçimlerinde elde ettikleri başarıyı hatırlatan Yıldırım yerel seçimlerden sonra keşke Binali Yıldırım’ı seçseydik diyenlere  “ben hizmet için tekrar buradayım.” diye seslendi.
İşadamlarına İstikrarın ve güçlü iktidarın önemini hatırlatan Yıldırım “Sizler insanları istihdam ediyorsunuz. Türk ekonomisinin istikrarsızlık nedeniyle ödeyeceği bedelleri en iyi siz biliyorsunuz. Terörle mücadele birliğimiz berberliğimiz zarar görmeden devam edecektir. Bölgede oynanan oyunları tersine çevirmek için 1 Kasım seçimleri bir fırsattır.“ şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.