Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yılbaşı magandası kameraya yakalandı

Yılbaşı magandası kameraya yakalandı

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde yılbaşı kutlamalarında alkollü olduğu iddia edilen kimliği belirsiz kişi, 52 yaşındaki Arif Şahin'e ait dönerci dükkanına saldırdı. Ahşap masa ve sandalyeleri kıran genç, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

  • Ege Postası
  • 01.01.2013 - 17:58
MUĞLA-  Olay, sabaha karşı saat 04.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi, Dispanser Caddesi'ndeki Arif Şahin'e ait Altınkep Döner Salonu'nda meydana geldi. Kapalı dükkanın önünden geçen kimliği belirlenemeyen gençlerden biri, işyerine ait ahşap sandalyelerden birini havaya kaldırıp yere çarparak parçaladı. Bununla da yetinmeyen şüpheli, işyerine ait 1 ahşap masa ve 4 sandalyeyi tek tek kırdı. Arkadaşlarının uzun süre sakinleştirmeye çalıştığı genç, masa ve sandalyeleri kırdıktan sonra güçlükle uzaklaştırıldı.

YENİ YILA ÜZÜNTÜYLE BAŞLADI

Yeni yılın ilk gününde işyerinin önüne gelen Arif Şahin, gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Masa sandalyelerinin kırıldığını gören Şahin, büyük üzüntü yaşadı. İşyerinde yaklaşık 1000 TL'lik maddi hasar meydana geldi.

KAMERAYA YAKALANDILAR

İşletmeye ait kamera kayıtlarını inceleyen Şahin, kimliği belirsiz gencin masa ve sandalyeleri kırdığını gördü. Görüntülerde, şüphelinin dükkanın önünden geçerken bir anda masa ve sandalyelere yöneldiği, daha sonra sandalye ve masaları yere çarparak tek tek kırdığı görülüyor.

37 yıldır dönercilik yaptığını belirten Arif Şahin, hiç kimseyle bir husumeti bulunmadığını söyledi. Görüntülerdeki kişinin ortada hiçbir neden yokken masa ve sandalyeleri kırdığını belirten Şahin, "Biz millet olarak içmeyi bilmiyoruz. Yılbaşı eğlencesini biraz fazla abarttığını düşünüyorum" dedi.

Şikayet üzerine güvenlik kamerası kayıtlarını alan polis, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. (dha)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.