Dolar 32,2000
%-0.01
Euro 35,0064
%0
Altın 2.500,800
%0
Bist-100 10.711,00
%0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Su perisine yeni yıl sürprizi

Su perisine yeni yıl sürprizi

DENİZLİ'de 26 yaşındaki Mehmet Maşa, özel bir şirkette birlikte çalıştığı kız arkadaşı 24 yaşındaki Zeliha Almaz'a yılın son saatlerinde sürpriz yaparak evlenme teklif etti. Bir arkadaşının berber dükkanı önüne masa kurup balonlarla süsleyen ve 'Benimle evlenir misin su perim' yazılı afiş asan Mehmet Maşa, keman eşliğinde kız arkadaşına evlenme teklif etti ve 'Evet' cevabını aldı.

  • Ege Postası
  • 01.01.2013 - 17:46
DENİZLİ-  Özel bir şirketin pazarlama bölümünde çalışan Mehmet Maşa, aynı şirkette çalışan Zeliha Almaz'a 2012'nin son saatlerinde güzel bir sürpriz yaparak romantik bir evlilik teklifi yaptı. Akkonak Mahallesi'nde bir arkadaşının berber dükkanı önüne masa kuran Mehmet Maşa, etrafı balonlarla süsleyip, 'Benimle evlenir misin su perim' yazılı afiş astı. Kemancıyı da sürpriz evlilik teklifine dahil eden genç, heyecanla kız arkadaşını beklemeye başladı.

Kız arkadaşı Zeliha Almaz, çalıştığı şirketin servisinden indiğinde gözlerine inanamadı. Erkek arkadaşına sarılan genç kız heyecandan gözyaşı dökmeye başladı. El ele tutuşan çift kendileri için hazırlanan masaya oturdu. Cebinden alyansı çıkaran genç, kız arkadaşının önünde diz çökerek evlenme teklifi etti. Erkek arkadaşının romantik evlenme teklifinden oldukça etkilenen Zeliha Almaz, mutluluk gözyaşları içinde "Evet" diyerek teklifi kabul etti. Çift daha sonra keman eşliğinde ilk danslarını yaptı.

Çevredeki vatandaşların da alkışlarla destek verdiği çift büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi. Romantik teklifi organize eden Mehmet Maşa, teklif için 10 aydır düşündüğünü belirterek, "Zeliha'yla birbirimizi çok seviyoruz. 10 aydır farklı bir evlenme teklifi yapayım diye düşünüyorum. Böyle bir şey aklıma geldi. Sevdiğim için bunu yapmak istedim. Yeni yılın mutlu başlayıp mutlu devam etmesi için 2012'nin son gününde evlenme teklifi ettim. İnşallah evlenip bir ömür mutlu oluruz" dedi. Servisten indiğinde karşılaştığı manzarayla şok olduğunu söyleyen Zeliha Almaz ise, ömür boyu mutlu olmak istediklerini söyledi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.