Dolar 32,2860
%0.13
Euro 34,7840
%0.31
Altın 2.397,840
%0.19
Bist-100 10.248,00
%-0.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yeni nişan yüzüğü modelleri ve fiyatları

Yeni nişan yüzüğü modelleri ve fiyatları

Yeni sezon için hazırlanan modeller beğeniye sunulmaya başlandı. Evlilik hazırlığı yapan çiftler rotasına şimdiden bu yeni tasarımlara çevirmeye başladı.

  • Ege Postası
  • 28.12.2018 - 12:30

modellerinde hangi detayların ön plana çıktığını merak ediyor musunu? Sizler için tasarımcıların yeni kreasyonlarını mercek altına aldık ve öne çıkan detayları belirledik. Öncelikle lazer kesim kullanılarak kendinden simli bir görünüm kazandırılmış olan tasarımların bir hayli ön plana çıktığını belirtebiliriz.

Son derece parlak bir görünüm sergileyen bu tasarımlar önümüzdeki sezon popülerliğini çok daha fazla arttıracak gibi görünüyor. Yenilenen nişan yüzükleri arasında isim yazılı olan alyanslar da mevcut. Muazzam bir duruş sergileyen bu modeller çiftler tarafından romantik bulunuyor. İsim yazısının yanı sıra çeşitli süslemeler kullanılarak göz alıcı bir görünüm kazandırılmış olan tasarımların özellikle söz ve nişan için tercih edildiğini belirtebiliriz.

Yeni Sezonda İsimli Alyans Modelleri Moda Olacak!

Bu modeller oldukça geniş bir seçenek yelpazesi sunuyor. İsim yazılı nişan yüzükleri modellerine alternatif olarak harf yazılı modeller de tercih edilebilir. Çiftlerin isminin sadece baş harfinin bulunduğu bu alyanslar kimi zaman parlak bir görünüm sunarken kimi zaman da mat ve sade bir duruş sergileyebiliyor. Aynı zamanda swarovski taşlarla süslenerek daha ışıltılı bir görünüm kazanmış olan modeller de isimli ya da harfli olarak dizayn edilebiliyor.

Kalp ya da sonsuzluk işareti gibi evrensel figürleri kullanıldığı modeller alternatifler arasında mevcut. Bir araya getirildiğinde figürün tamamının oluştuğu ve her bir yüzükle yarısının yer aldığı romantik alyanslar çiftlerin dikkatinden kaçmıyor. Dilerseniz siz de tercihinizi romantik ve şık tasarımlardan yana kullanabilirsiniz. Fiyat noktasında ise sizleri yanıltmak istemeyiz.

Nasıl bir model seçimi yaptığınıza bağlı olarak ödemeniz gereken ücret değişiyor. Örneğin altın kaplama bir gümüş alyans modeli seçtiğinizde daha yüksek bir bütçe ayırmanız gerekebilir. Ancak sadece gümüşten dizayn edilen alyanslar diğerlerine nazaran daha makul fiyatlara sahip oluyor. Eğer en uygun fiyatları görmek isterseniz  adresine tıklayın. Bu sitede zengin model seçeneği son derece düşük fiyatlarla yeni sahiplerini bekliyor. Üstelik tamamı kusursuz bir işçilik örneği!

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.