Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yazarlık okulu sertifikalarını verdi

Yazarlık okulu sertifikalarını verdi

Seferihisar Belediyesi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi işbirliği ile Seferihisar’da açılan “Yaratıcı Yazarlık Uygulama Ve Araştırma Merkezi” ilk sertifika programını tamamladı.

  • Ege Postası
  • 01.09.2015 - 10:27
Seferihisar Belediyesi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi işbirliği ile 1 Haziran 2015’de Seferihisar’da açılan Yaratıcı Yazarlık Uygulama Ve Araştırma Merkezi, 5 gün süren atölye çalışmasının ardından öğrencilerine sertifikalarını verdi. Şiir yazma teknikleri üzerine yapılan atölye çalışmaları 24-28 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilirken, dersler Türkiye’den ve İngiltere’den gelen eğitmenler tarafından verildi. İngiltere’den Profesör Fiona Sampson, Peter Salmon ve Türkiye’den Ali Vural’ın eğitim verdiği dersler Türkçe ve İngilizce olarak yapıldı.


Atölye çalışmalarının bittiği 28 Ağustos Cuma günü yapılan sertifika törenine Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Seferihisar’da bulunan ünlü yazar Ahmet Ümit, Türkiye Yazarlar Birliği Derneği Başkanı Mahir Adıbeş ve İngiltere’den gelen Şair Debjani Chattejee katıldı. İlginin yoğun olduğu törende, verilen kokteylin ardından Tunç Soyer, Yaratıcı Yazarlık Uygulama Ve Araştırma Merkezi Müdürü İlknur Tartar Kırılmış ve Şair Debjani Chattejee birer konuşma yaptı.


Konuşmaların ardından sertifikalarını Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in elinden alan öğrenciler, İngilizce tekerlemeler söyleyerek etkinliğe renk katarken, Türkçe ve İngilizce şiirler okunarak etkinlik tamamlandı.


Seferihisar Yaratıcı Yazarlık Okulu’nda sertifika programları devam edecek.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.