Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Sizden yeni madalyalar bekliyoruz'

'Sizden yeni madalyalar bekliyoruz'

Erzurum Palandöken’de düzenlenen şampiyonadan madalya ile dönen Karabağlar Belediyesi karate takımı sporcuları Ezgi Bayır ve Elif Soytürk’ü, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu altın ile ödüllendirdi. Sistemli çalışmanın karşılığını alan iki genç sporcudan Başkan Selvitopu yeni madalyalar beklediğini belirtirken, derslerini de ihmal etmemelerini istedi. Başarılı sporcular da Başkan’a Karabağlar’ın adını dünyaya duyurmak için daha çok çalışacaklarını ifade ettiler.

  • Ege Postası
  • 01.09.2015 - 09:46

Karate sporuna ilk kez 5 yıl önce Karabağlar Belediyesi spor okullarında başlayan  ve antrenörleri Mansur Uludağ ile haftanın 3 günü düzenli çalışan Ezgi Bayır ve Elif Soytürk madalyalara ambargo koydu. Şimdiye kadar katıldıkları turnuvalardan madalyalarla dönen 2 sporcu en son Erzurum Palandöken’de düzenlenen 41 ülkeden 600 sporcunun katıldığı uluslararası turnuvada kendi kategorilerinde bir altın, bir bronz madalya kazandı.

Bizleri çok mutlu ettiniz
Spor hocası, kulüp yöneticileri ile birlikte Karabağlar Belediyesi’ne gelen Ezgi Bayır(11) ve Elif Soytürk(10) kazandıkları madalyaları Başkan Selvitopu’na getirdi. Her iki sporcuyu da altın ile ödüllendiren Başkan Selvitopu, amatör spora ve sporculara ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını söyledi.  Sporcuların madalya kazanmasında emeği geçen antrenör ve yöneticilere teşekkür eden Selvitopu,  “Bu iş inanmadan, gönüllülük olmadan olmaz. Bizleri çok mutlu ettiniz. Spor insanı güçlü kılar, motive eder. Gençleri iyi yetiştirirsek ülkeye de iyi yöneticiler kazandırmış oluruz.” diye konuştu.

Karabağlar’ın adını dünyaya duyuracağız
Bu madalyaları kazanmak için çok çalıştıklarını ve çalışmaya da devam edeceklerini belirten Ezgi Bayır ve Elif Soytürk ise ülkemizi yurtdışındaki turnuvalarda da başarıyla temsil edeceklerini ve madalyalar kazanarak Karabağlar’ın adını tüm dünyaya duyuracaklarını söyledi. Başkan Selvitopu da genç sporculardan yeni madalyalar beklediğini,  ancak derslerini de ihmal etmemelerini istedi. Ziyarette Ezgi Bayır’ın annesi Aynur Bayır da hazır bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.