Dolar 32,3397
%0.28
Euro 35,1220
%0
Altın 2.312,910
%1.55
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çeşme'de denizin içinde dev Türk bayrağı açtılar

Çeşme'de denizin içinde dev Türk bayrağı açtılar

Sosyal sorumluluk projeleri ve yapmış olduğu farklı organizasyonlarla dikkatleri üzerine çeken İzmir'in sevilen sanatçısı Mikrop Hikmet lakaplı Hikmet Durmuş yine farklı bir etkinliğe imza attı. Sosyal medya üzerine örgütlenen yaklaşık 200 kadar kişi Çeşme’de Grand Star teknesinde buluştu.

  • Ege Postası
  • 31.08.2015 - 13:59
İZMİR- 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenledikleri Tekne Turu renkli görüntülere neden oldu. Bayraklı Belediyesi Mikrop Hikmet’e dev bir bayrak hediye etti.10.yıl marşı eşliğinde büyük titizlikle bayrağı denize indirdiler. Bayrak tamamen açıldığında ise görsel bir şölen oluştu. Bu görüntü karşısında duygusal anlar yaşandı.  Mikrop Hikmet ' Bir birini tanıyan tanımayan 200 kişi ile beraber olduk. Tüylerimiz diken diken oldu.30 ağustos bir zafer destanıdır. Azmin ve sabrın zaferidir.



Tüm Türkiye'mde olduğu gibi bizde burada Zafer Bayramımızı ellerimizde bayraklarımız ve dilimizde marşlarımızla kutladık. Gazi Mustafa kemali ve şehitlerimizi andık. Ülkemizde huzur ve dünyanın her yerinde barış diledik' dedi. Organizatör Özcan Gençelli ise '' Bu gün burada milli duygularımızı yoğun bir şekilde yaşadık. Zafer bayramını adı gibi kutladık’ ‘dedi.



Erkan Kızıldağ adlı Otistik bir gencin ise Atatürk ve Bayrak temalı yapmış olduğu resimleri sergilendi. Yine duygusal anlar yaşandı. Bazı katılımcılar gözyaşlarını tutamadı.
Sanatçılar Ersin Kuşkanat Atacan Ozan Kemal Meraş ve Nazmi Özbora   da şarkıları ile etkinliğe destek verdi. Fotoğraf sanatçısı Mehmet Erdoğan'ın yanı sıra Ak parti Konak ilçesi yönetim kurlu üyesi Beşir Çoban deneyimli siyasetçi Cenap Börühan ve CHP Karabağlar Kadın Kolu Başkanı Mahinur Yener'de katıldı

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.