Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Urla Ata'sını andı: 89 yıl sonra yine geldi

Urla Ata'sını andı: 89 yıl sonra yine geldi

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Urla’yı ziyaret edişi ile onurlandırmasının 89. Yıldönümü kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi su perdesi gösterisi ile Urla halkıyla buluştu. İzlenmeye değer olan, denizin üstünde dalgalanan şanlı Türk bayrağı ve Atatürk resimleri tüm vatandaşları büyüledi. Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve Uzunada Deniz Komutanı Albay Necati Koray Salar İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin görsel şölenini Urla halkı ile birlikte izlediler. Urla Ata'sını andı

  • Ege Postası
  • 01.07.2015 - 10:20
İZMİR - Su perdesi gösterisinin ardından anma etkinliği, Urla Kaymakamlığı, Urla Belediyesi ve İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu işbirliği ile düzenlenen, İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu ekibinin şarkıları ve dans gösterileri devam etti. 



Urla İskele Polis Ali Fehmi Efendi Parkı’nda gerçekleşen etkinliğe; Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek,Garnizon Komutanı Piyade Albay Sezgin Erdoğan, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Uzunada Deniz Komutanı Albay Necati Koray Salar, İlçe Emniyet Müdürü Oğuzhan Şahin, Belediye Meclis Üyeleri, İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu Müdürü Ayşe Ünal Onbaşıoğlu, sivil toplum örgütleri, oda başkanları ve Urla halkı katıldı. 



Sanat Yönetmeni Kamil Kaya önderliğinde seslendirilen parçalara eşlik eden Urla halkı, keyifli saatler yaşadı. Konserin sonunda Sanat Yönetmeni Kamil Kaya ve İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu Müdürü Ayşe Ünal Onbaşıoğlu’na teşekkür belgesi ve çiçeği Kaymakam Murat Sefa Demiryürek ve Başkan Sibel Uyar takdim etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.