Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Üniversite yurdunda polis araması

Üniversite yurdunda polis araması

MUĞLA Sıtkı Koçman Üniversitesi Prof. Dr. Ethem Ruhi Fığlalı Öğrenci erkek öğrenci yurdunda, dün saat 23.30’da, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü başta olmak üzere çevre ilçelerden gelen bine yakın polis arama başlattı. Öğrencilerin kaldığı odalarda yapılan aramada çok sayıda kesici alet ile sopa bulunduğu bildirildi.

  • Ege Postası
  • 06.04.2013 - 10:37
MUĞLA - Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Prof. Dr. Ethem Ruhi Fığlalı Öğrenci Yurdu’nun yemekhanesinde 31 Mart Pazar günü saat 01.00 sıralarında karşıt görüşlü öğrenciler arasında kavga çıkmıştı. Kavganın ardından gözaltına alınan 20 öğrenciden 8’i ifadeleri alındıktan sonra diğer 12’si ise sevk edildiği adliyede Savcılık tarafından serbest bırakılmıştı.

ÇEVRE İLLERDEN TAKVİYE POLİS GELDİ

Muğla’da, üniversitelilerin kaldığı erkek öğrenci yurdunda, gece saatlerinde çok sayıda polisin katılımıyla öğrencilerin kaldığı odalarda yapılan aramada bulunan kesici alet ile sopalara el konulduğu bildirildi.

Üniversite yetkililerinden alınan izinle il emniyet müdürlüğü başta olmak üzere kentin çevre ilçeleri ile İzmir, Aydın ve Denizli’den bine yakın polis gece saatlerinde öğrenci yurduna geldi. Bir kısım polis kapıda bekleyip, giriş ve çıkışlarda öğrencilerin üst aramasını yaptı. Ekiplerin çoğunluğu, 6 kattan oluşan ve bin 800 öğrencinin bulunduğu yurdun odalarına girip, burada arama yaptı. Odalarda yapılan aramada çok sayıda kesici alet ile demir ve tahta sopanın bulunduğu kaydedildi. Ele geçirilen malzemelere el konulurken, olayla ilgili herhangi bir gözaltı işleminin uygulanmadığı bildirildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.