Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İşsizlik bunalımı intihara sürükledi

İşsizlik bunalımı intihara sürükledi

İZMİR'in Torbalı İlçesi'nde, iki yıllık üniversite eğitimini tamamladıktan sonra iş bulamayınca bunalıma giren 25 yaşındaki Çağlar Yenier, odasındaki kömür sobasını yakıp kapağını açık bıraktıktan sonra ölüm uykusuna daldı. Hayatına son veren gencin ailesine yazdığı mektupta, "Beni affedin, böyle olmasını istemedim" yazdığı, evlilik hayali kurduğu kız arkadaşına ise, "İşsizlik nedeniyle hayalini kurduğumuz birlikteliği gerçekleştiremiyorum. Kendini ya da bir başkasını sorumlu tutma" yazdığı not bıraktığı öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 05.04.2013 - 13:09
İZMİR- Üniversitede iki yıllık iktisat bölümünü bitiren Çağlar Yenier, mezun olduktan sonra iş aramaya başladı. Bir yıldır iş bulamayan Yenier bunalıma girdi. Birçok firmaya başvurmasına rağmen olumlu yanıt alamayan Yenier, Gaziantep Üniversitesi'nde okulan ve mutlu bir evlilik hayali kurduğu kız arkadaşıyla da evlenemedi. Torbalı İlçesi İnönü Mahallesi 108 Sokak 12 numaramlı evdeki odasında, kömür sobasını yakıp, kapağını açık bırakan Çağlar Yenier, uykuya daldı.

Bugün saat 06.00 sıralarında, kardeşinin odasından gelen kokuyu fark eden ağabey 28 yaşındaki Cihan Yenier, kapıyı açtığında onu hareketsiz yatarken buldu. Cihan Yenier yaşadığı şoku atlatıp sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri, Çağlar Yenier'in yaşamını yitirdiğini belirledi. İlk incelemeye göre, karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdiği sonucuna varıldı.

GERİDE İKİ MEKTUP BIRAKTI

Çağlar Yenier'in odasında inceleme yapan jandarma ekipleri, iki mektup buldu. Yenier'in ailesine bıraktığı mektupta, "Beni affedin. Böyle olmasını istemezdim. İşsizlikten bunaldım artık. Hayat çekilmez oldu. Benim ölümümden hiç kimse sorumlu değildir. Sizler beni affedin, hakkınızı helal edin. Ölümümden hiç kimse kendini suçlu bulmasın" yazdığı öğrenildi. Kız arkadaşına yazdığı mektupta ise, "Verdiğim tüm mücadeleler boşuna gidiyor. İş bulamıyorum. Bu konuda rahatsızlık duyuyorum ve bunalıyorum. Kendimi iyi hissetmiyorum. Ayrıca olacaklardan kendini ve bir başkasını sorumlu tutma. Ölmek istiyorum. İş bulamıyorum ve seninle kurmak istediğim hayatı gerçekleştiremeyeceğim için çok üzgünüm" dediği öğrenildi.

Yenier'in cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, jandarmanın olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.