Dolar 32,4732
%-0.04
Euro 34,7458
%-0.65
Altın 2.438,750
%0.1
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Toprak'ın tweetine Kürkçü'den jet yanıt: Çapsızlığın belirtisi

Toprak'ın tweetine Kürkçü'den jet yanıt: Çapsızlığın belirtisi

İzmir Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenen ve HDP İzmir Milletvekili Ertuğrul Kürkçü’nün konuşma yaptığı 'Barış Mitingi' sonrası İzmir Valisi Mustafa Toprak'ın attığı sert tweet dikkat çekti. Toprak'ın tweetine Kürkçü'den jet yanıt geldi. Kürkçü, "Olabilecek en kaçak yoldan nesnesi, hedefi belli olmayan imalarla dolu tweetleri sosyal iletişim ortamlarına atmak da aslında bir siyasetçi açısından cesaretsizliğin, yüreksizliğin, çapsızlığın bir belirtisi olabilir" dedi. Vali Toprak'ın o ifadelerine HDP'li Kürkçü'den jet yanıt:

  • Ege Postası
  • 02.09.2015 - 09:25
EDA EBRU NANECİ/HABER SERVİSİ -  İzmir Gündoğdu Meydanı'nda, İzmir Barış Bloğu'nun çağrısı üzerine 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle 'Barış Mitingi' düzenlenmişti. Mitinge,  HDP İzmir Milletvekili Ertuğrul Kürkçü damgasını vurmuş, Kürkçü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’I hedef almıştı.

"İzmir'de Barış Mitingi'ne Kürkçü damgası"HABER İÇİN TIKLAYINIZ

TOPRAK’TAN TWEET
Mitingden sonra İzmir Valisi Mustafa Toprak’ın attığı tweet dikkat çekti.  Vali Toprak, Twitter’dan “Terör örgütünü besle,dağa eleman kazandır,Devlete başkaldır,Vatan evlatlarının katledilmesine destek ver,her zamanki gibi barış de,Utan” ifadelerini kullandı. 



KÜRKÇÜ'DEN YANIT GECİKMEDİ
Vali Toprak'ın sosyal medyadan kullandığı ifadelere Kürkçü'den yanıt gecikmedi. Mitinge konuşmacı olarak katılan HDP İzmir Milletvekili Ertuğrul Kürkçü, "Ben doğrusu bir valinin, hiçbir zaman böyle konuşamayacağını söylemek isterim. Vali düşüncesi ne olursa olsun, bütün yurttaşların hak ve özgürlüklerini ve ifade haklarını korumakla hükümlüdür. Onun yapacağı başka bir şey yoktur" dedi.

"ÇOK KORKAKÇA" 
Vali Toprak'ın attığı tweeti sert bir dille eleştiren Kürkçü, Vali Toprak'ın attığı tweeti açıklamaya ihtiyacı olduğunu ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü: "Ancak eğer bir politikacıysa olabilecek en kaçak yoldan nesnesi, hedefi belli olmayan imalarla dolu tweetleri sosyal iletişim ortamlarına atmak da aslında bir siyasetçi açısından cesaretsizliğin, yüreksizliğin, çapsızlığın bir belirtisi olabilir. Eğer vali sıfatıyla değil, Mustafa Toprak sıfatıyla konuşacaksa çok korkakça. Vali sıfatıyla konuşacaksa haddi ve hakkı olmayan bir ifade şekli. Vali Toprak'ın gene de kendi attığı tweetti açıklamaya ihtiyacı var. Ne demek istediğini, bir valinin üzerine düşmeyen bu işlere niye kalkıştığını da açıklamak 4,5 milyon İzmirliye karşı görevi."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.