Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tatı’dan öğrencilere “Atatürk” kitapları

Tatı’dan öğrencilere “Atatürk” kitapları

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, ilkokulları gezerek öğrencilere Atatürk’ün hayatını ve başarıları anlatan kitap setini armağan ediyor. Tatı'ya Atatürk’e olan benzerliği ile bilinen tiyatro oyuncusu Göksel Kaya da eşlik ediyor.

  • Ege Postası
  • 21.11.2012 - 10:42
İZMİR- Buca’daki okulları gezen Başkan Ercan Tatı, ders saatlerinde öğrencilere sürpriz yaparak Mustafa Kemal Atatürk’ün 3 farklı kitabının yer aldığı kitap setini kendilerine hediye ediyor. Tatı miniklerin okuma alışkanlıklarını arttırmak ve alışkanlıklar yanında da Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Mustafa Kemal Atatürk’ün değerini de unutturmamayı hedeflediklerini söyledi.

Atatürk’e olan benzerliği ile bilinen tiyatro oyuncusu Göksel Kaya ile birlikte okullara ziyaretler gerçekleştiren Başkan Tatı, öğrencilere “1938 Gazi Mustafa Kemal Paşa, Halk Çocuğu Mustafa Kemal ve Mektuplarım adlı setten oluşan 3 kitabı dağıtıyor. Başkan Ercan Tatı bir de tiyatro oyuncusu Kaya ile de minik öğrencilerin karşısına çıkarak onlara güzel bir sürpriz sergiliyor. Öğrenciler karşılarında Ata’nın benzeri Göksel Kaya’yı görünce duygusal, neşeli ve unutulmaz anlar yaşıyorlar.

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Atatürk’ü unutturmaya çalışanlara inat gençlerimizi Atatürk’ün izin de yetiştirilmesi için ellerinden gelecek her türlü çabayı sergilediklerini söylüyor.  Tatı, “ Ülkemizde birçok alanda Ata’mızı yok etmeye çalışan oyunlar sergileniyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün yüceliğini geleceğimizin mimarları öğrencilerimize şimdiden anlatır ve yaşatırsak, ayakları üzerinde duran sağlam, çağdaş, özgür, Cumhuriyetçi, bir millete sahip olabiliriz. Atatürk ile kurulan bu Cumhuriyet yine Atatürk’ümüz ilke ve inkılaplarını anlayıp yaşatmamızla var olacaktır. O yüzden Bucamızda yer alan tüm İlk Öğretim Okullarını gezerek çocuklarımıza Ata’mızın hayatının ve başarıların yer aldığı kitapları hediye ediyoruz. Okuyan, çağdaş ve Atatürk’ü ne sahip bireyler yetiştirmek bizim vazifemizdir” dedi.    


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.