Dolar 32,2881
%-0.15
Euro 34,7587
%-0.15
Altın 2.397,710
%0.17
Bist-100 10.277,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Taşer: “İzmir’in ‘HALİ’ hal değil”

Taşer: “İzmir’in ‘HALİ’ hal değil”

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, sabah erken saatlerde balık halini ve sebze halini ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 18.02.2014 - 12:19
İZMİR-  Gece gündüz demeden İzmir’in her kesimine ulaşan Taşer,  Hal esnaflarının sıkıntılarını dinledikten sonra ““İzmir’in ‘HALİ’ hal değil, yapacağımız ilk iş İzmir’e emek verenlerin koşullarını düzeltmek olacak” dedi.
 
Balık halinde esnafla sohbet eden ve esnafın sorunlarını dinleyen Taşer, mağdur zihniyetinden uzak, çözüm ve üretken belediyecilik anlayışı ile kenti yönetecekleri belirtti. MHP`nin oylarının artması nedeniyle AKP ile CHP büyük bir telaş yaşadığını ifade eden Taşer, şunları söyledi: "Aziz Kocaoğlu ve Binali Yıldırım seçimin iki parti arasında geçtiği havası yaratmışlardı. Ancak sokakta insanlar her ikisinden de şikâyetçi. Artık vatandaş hizmet bekliyor. Yolsuzluklara isimleri karışanlar bu kentin değerini de düşürüyorlar. Milliyetçi Hareket hizmete aday, kenti sömüren, tüketen değil, kenti için insanı için üreten belediyeye aday. Deniz kenti olan İzmir’in bu sektördeki potansiyeli belli ama gerekli yatırım yapılmıyor. İzmirliler artık siyasette kokmuş balık istemiyor. Yolsuzluktan, rüşvetten kokmuş siyasetçilere artık kimse inanmıyor"
 
İzmir’in sanayi kenti olduğu kadar, büyük bir tarım potansiyeli olduğunu vurgulayan Taşer, "Bu kentin unutulan  tarım zenginliğini tekrar ayağa kaldıracağız. Sanayi yatırımcılarına verilen önemi, çiftçimize de vereceğiz. Halk bu zenginliği görmezden gelenlerin hesabını sandıkta soracak ve cezayı kesecektir" şeklinde konuştu.  Esnaf ziyaretinden sonra İzmir Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği`ni ziyaret eden Taşer, Başkan Orhan Doğan`dan bilgi alırken, "Esnafı gezerken gördük ki, esnaf dertli ve yüzü asık. Yeni çıkan hal yasası esnafı tatmin etmemiş. Yeni yasa kayıtsız giriş çıkışı arttırmış. Bu da haksız rekabete neden oluyor. Halin en büyük sorunu şu anda mevcut alanın yetersiz kalması. Göreve geldiğimizde alan, otopark ve diğer sorunları en kısa zamanda çözeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.