Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tartan’dan, İZSİAD ziyareti

Tartan’dan, İZSİAD ziyareti

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (İZSİAD) göreve yeni seçilen yöneticilerini ziyaret ederek kutladı.

  • Ege Postası
  • 04.07.2013 - 09:18
İZMİR- Konak Belediyesi Meclis Üyeleri ile birlikte Başkan Hasan Küçükkurt’u makamında ziyaret eden Başkan Tartan, kent için birlikte çalışmaktan her zaman mutluluk duyacağını söyledi. İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt da Başkan Tartan’ın kente kazandırdığı değerlerden övgüyle söz ederek, insana değer verdiğini, Kabesi’nin insan olduğunu ifade etti. Başkan Küçükkurt, “Kenti kültür, sanat odaklı ve sosyal hizmetlere ağırlık vererek yönetiyorsunuz. 4 yılda İzmir’e çok eser kazandırdınız ve kazandırmaya da devam ediyorsunuz. Sizin yaptıklarınız kentte karşılık buluyor” dedi. Hasan Küçükkurt, İZSİAD olarak Konak Belediyesi ile ortak projelerde yer almak istediklerini dile getirdi. 
Göreve geldiği tarihten bugüne kadar insan odaklı çalışmaları ön planda tuttuklarını ifade eden Başkan Tartan, “Kentte yöneticilik yapacak kişilerin vizyon sahibi olmaları gerekli. İnsana yapılan yatırım en büyük yatırımdır” diye konuştu. Her zaman görevlerin iki dönemle sınırlı kalması taraftarı olduğunu da hatırlatan Tartan, “Daha fazlası yöneticinin kendini tekrar etmesi ve görevini kanıksaması tehlikesi yaratır. Ayrıca başka kişilere de şans tanınmalı. Ben de koltuğumu bir kadın başkana bırakmayı çok isterim” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.