Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güzelbahçe'de iki muhteşem sergi

Güzelbahçe'de iki muhteşem sergi

İzmir metropolünde denize girilebilen en yakın plajlara sahip olan Güzelbahçe'de halkın deniz sevgisini artırmak amacıyla yapılan çalışmalara yeni bir halka daha eklendi. Kıyı şeridini halka açan, yeni yürüyüş yolları yaparak adeta mini bir Kordonboyu yaratan, plajlara şemsiye koyan, güneşlenme terasları ve halkın denize rahat girebilmesi bazı yerlere merdiven koyan Güzelbahçe Belediyesi, bu kez vatandaşların deniz sevgisini pekiştirmek amacıyla Amfi Tiyatro'nun sergi salonunda ve belediye hizmet binası içerisinde denizcilikle ilgili iki sergi açtı.

  • Ege Postası
  • 04.07.2013 - 09:11
İzmirli fotoğraf sanatçısı ve dalgıç Murat Kaptan'ın dünyanın çeşitli yerlerinde (Kızıldeniz, Endonezya, Malezya, Bodrum, Urla, Çeşme , Güzelbahçe, Seferihisar ve Karabarun) deniz altında çektiği birbirinden güzel 37 adet su altı fotoğrafı belediye hizmet binasının girişinde ve koridorlarında halkın beğenisine sunuldu.

MUHTEŞEM GEMİ MAKETLERİ


Belediye Amfi Tiyatrosu'nun sergi salonununda da kısa adı GEMODER olan Gemi Modelcileri Derneği üyelerinin yaptığı birbirinden ilginç 27 adet maket gemi beğeniye sunuldu.
Her iki serginin açılışında konuşan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Bu sergileri, üçüncüsünü düzenleyeceğimizi duyurduğumuz Deniz Festivali kapsamında gerçekleştirecektik. Ancak İstanbul Taksim'deki Gezi Parkı ile başlayan ve tüm yurda yayılan olaylar nedeniyle nedeniyle eğlenceli, konserli, şenlik havasında bir festival yapmayı uygun bulmadık ve iptal ettik. Ama halkımızın denize olan sevgisini artırmak, pekiştirmek amacıyla bu iki sergiyi açmak istedik. Herkesi 15 temmuz'a kadar açık kalacak olan bu sergileri görmeye davet ediyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.